Na današnji dan prije tri godine, 6. ožujka 2015., svoja vrata u kazališnoj dvorani GKS-a otvorilo je obnovljeno, digitalizirano Kino Pobjeda. Prvi film koji je prikazan na novoj opremi i prostoru bio je Kingsman: Tajna služba.

Ustanova za kulturu i sport Metković, pod ravnateljstvom Milana Kapovića, od 6. ožujka 2015. obavlja kinoprikazivačku djelatnost u kazališnoj dvorani koja je adaptirana za tu namjenu i u koju je postavljena najsuvremenija audio i video oprema. Tako je Metković nakon dugoga niza godina ponovno dobio kino koje je zadržalo naziv nekadašnjega Kina Pobjeda, čega se mnogi sjećaju s nostalgijom.

Tijekom ove tri godine u programu Kina Pobjeda su prikazana 362 filma koje je pogledao 30 949 gledatelja što je u prosjeku 86 gledatelja po projekciji. Zaista impresivna brojka kojoj se mnogi tada nisu nadali.

Osim nove digitalne audio-video opreme Ustanova je uz podršku Ministarstva kulture i Grada Metkovića obnovila pod i promijenila sjedalice u parteru, promijenila ulazna vrata u GKS, obnovila Ljetnu pozornicu, nabavila opremu za prikazivanje filmova na otvorenom, promijenila zastore i rasvjetu na unutrašnjoj pozornici i nabavila podosta tehničke opreme za svoju osnovnu djelatnost.