Simpatičnu kćer glazbenika Massima Savića, Mirnu Savić, studenticu pete godine Fakulteta političkih znanosti, gledatelji su još prije tri godine upoznali zahvaljujući emisiji HR demo klub, a nedavno je postala novo lice Top.HR-a na RTL-u 2. Unatoč prenatrpanom poslovnom rasporedu, 25-godišnja Zagrepčanka o sebi voli reći da se još nije u potpunosti upoznala.

I ja sam među onima koji ne znaju točno tko je Mirna Savić, ali kažu da sam mlada i da sam online satiričarka. Ponekad kažu da sam voditeljica, a ponekad me počaste titulom novinarke. Još malo pa će me prozvati i profesionalnom skijašicom iako ne znam skijati, ali ne bih imala ništa protiv – u šali govori Mirna.

Kad je o pravoj ljubavi riječ, iako tajanstveno, Mirna otkriva da je sretno zauzeta, a srce joj je osvojio Metkovac Igor Pavlović.

– Sve što mogu reći jest da imam predivnu osobu pokraj sebe i na tome sam zahvalna svakog dana sve više – priznaje Mirna koja ne govori mnogo o dečku, no Igor je nerijetko gost u njezinim ‘Babuškama’. – Igor mi tu i tamo dopusti da objavim video u kojem se pojavljuje, ali je vrlo privatna osoba pa se trudim poštedjeti ga. Dugo smo u vezi i živimo zajedno – dodaje te kaže kako joj s njim nikada nije dosadno.

S Mirnom i Igorom živi i njezin pas Mango, s kojim provodi slobodno vrijeme, ako ga se, kako kaže, uopće može tako nazvati.

– Kad bolje razmislim, svaki sam hobi na neki način pretvorila u posao. ‘Babuške’ su bile hobi, a danas ne mogu reći da su samo to. Pokrenula sam ‘Onaj dobar blog’, pa se i to pretvara u nešto više. Jedino još nisam unovčila psa i gledanje filmova, ali kad bi mi netko dao milijunsku ponudu da snima mene i Manga kako na kauču gledamo Netflix, dobro bih razmislila – opisuje autorica projekta pokrenutog na Instagramu ‘Mirnine babuške’.

– Riječ je o svojevrsnoj kritici ljudske isključivosti, malicioznosti, sebičnosti ili pak prepotent-nosti. Skrivena iza filtra, glumim ljudske krajnosti i time pokušavam objelodaniti apsurd isk-ljučivosti. Humor je moj obrambeni mehanizam – objašnjava studentica te otkriva da su obitelj i prijatelji bili skeptični u vezi šaljivog projekta. – Moji najbliži nisu se nimalo iznenadili jer od mene već dugo dobivaju salve sličnih videa. Ono što nitko nije očekivao, a ja najmanje, nagli je uspjeh ‘Babuški’ – priznaje Mirna koja već priprema nove projekte.

Pročitajte više na portalu www.story.hr

Foto: Instagram