Coca-Cola Cup 2018. počinje u Dubrovačko- neretvanskoj županiji i ovogodišnji kvalifikacijski turniri održat će se u Metkoviću, Pločama i Dubrovniku.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 80 gradova u Hrvatskoj.

Vrijeme i mjesto kvalifikacijskih turnira u Dubrovačko-neretvanskoj županiji su:

  • 15.3. Metković- NK Neretva-  početak u 9.00 sati
  • 16.3. Ploče- ŠC Močvara- početak u 9.00 sati
  • 28.3. Dubrovnik- Gospino Polje- početak će biti naknadno objavljen

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu. Procjena je da će ove godine u Coca-Cola Cup turniru sudjelovati više od 35 000 djece i mladih.

Prijavi se i ”Budi dio igre”

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja za Dubrovačko- neretvansku županiju: luka1likovic@gmail.com, 091/307 77 56.

Ekipe se mogu prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Detaljan raspored svih natjecanja možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

i na Instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/