Saborsko Istražno povjerenstvo za Agrokor nastavilo je s radom. Nakon Manolića pred povjerenstvo je sjeo Milan Kovač koji je bio zamjenik predsjednika hrvatskog Fonda za privatizaciju 1994., a predsjednik tog tijela 1995.- 1996. Dužnost ministra privatizacije u vladi Zlatka Mateše obnašao je od 16. prosinca 1996. do 1. travnja 1999.

Nikolu Grmoju (Most) zanimalo je zašto je rekao da ga je netko pritiskao zbog čega se i razbolio. Ne znam otkud vam to, ali Ivicu Todorića nikad nisam upoznao. Vidio sam ga jednom s vrata, rekao je Kovač. Na pitanje jesu li 1996. shvatili na jednom sastanku da su Todorićeve kompanije prerasle neke perjanice hrvatskog gospodarstva, Kovač je odgovorio da nije bio na takvom sastanku.

Niste nam dali niti jednu informaciju vezanu za Agrokor, ničega se ne sjećate, samo dajete političke ocjene. Budući da ste bili u Nadzornim odborima i da tvrdite da niste imali nikakvu osobnu korist, ja ću vam sada predati dokumentaciju o pljački epskih razmjera u Razvitku. To ste dozvolili svojim nečinjenjem, optužio je Grmoja Kovača.

Vi ste dva petka u ovom Saboru i pravite se kao da ste popili svu pamet ovog svijeta. Ja sam ovaj Sabor čuvao lovačkom puškom, odgovorio mu je Kovač, nakon kojega je prepirku prekinuo predsjednik Povjerenstva Orsat Miljanić i pozvao novog ispitanika Ivana Penića.

Foto: Facebook