Subota, 26. svibanj. 2018.

OPREZ! U samom centru grada primijećena su dva poskoka

Prekjučer su djelatnici Doma zdravlja Metković primijetili dva poskoka pored rampe na zapadnom ulazu svoga parkirališta.

Jedan od poskoka je zbrinut, a drugi je pobjegao u raslinje koje s nalazi na obližnjoj zelenoj površni. Od nadležnih nismo dobili potvrdu da je i ta zmija pronađena i zbrinuta, stoga upozoravamo pješake da obrate pažnju kada prolaze ovim dijelom grada.

U slučaju da primijetite poskoka u blizini gdje je viđen, o tome obavijestite komunalne redare ili policiju koji će znati što treba poduzeti.

Poskok je u Hrvatskoj zaštićena životinja i ne napada ljude. Brani se ugrizom kada se osjeti ugroženo, a to je najčešće kada mu se previše približimo ili ga neoprezno prignječimo.

DO RADNIKA PREKO PUTOVNICE Turistička sezona na vidiku, a radnika malo!?

Hrvatska se depopularizira. Obala ostaje bez radne snage. A sezona je pred vratima. U nekim odjelima RH Vlade su očajni. Privatnici se žale. Nedostaje radne snage. Kuhara nema na vidiku. Radnika u turizmu. Plaće im idu u nebo. Stotine drugih zanimanja, prenosi poskok.info.

BIH Hrvati nedovoljni su. Oni ako žele posao idu direktno u EU.

Naprosto nedostaje radne snage. BIH se nameće kao prirodan bazen iz kojeg će RH tražiti radnu snagu. U prvom redu radi jezika. Probalo se s Bugarima, Rumunjima. Naprosto ne ide.

Kako građani BIH putem radnih dozvola mogu pronaći posao u EU, koja isisava radnu snagu i iz BIH, ono što se pojavila kao ideja u Hrvatskoj jeste to da RH ponudi građanima BIH koji bi u RH stekli minimalno 5 godina radnog staža ili 7 godina sezonskog rada duljeg od 6 mjeseci, poslova u deficitarnim zanimanjima, nit manje nit više nego državljanstvo RH. Uvjet bi uz to bio spomenuti staž i čist dosje u tih 5  odnosno 7 godina. Bez kaznene prijave. Ovaj prijedlog za sada je neslužben, no o njemu se već dulje vrijeme govori u raznim kuloarima određenih političkih struktura.

Ponuda bi, kako kažu, trebala biti  primaljiva jer bi ti građani time postali i građani EU, pa bi bili konkurentniji na EU tržištu. Kada će BIH u EU to je još uvijek neizvjesno. Obični ljudi traže budućnost.

Ono što naš izvor muči je sljedeći problem. Kako tog radnika koji dođe raditi iz BIH u RH zadržati u Hrvatskoj da ne pobjegne na EU tržište?

Rješenje je  upravo – privremena putovnica. Ukoliko bi se ona dodijelila isti tren, taj radnik bi za RH bio izgubljen.

Smatra se da bi svi takvi vlasnici privremenih putovnica, radije pristali i na nižu hrvatsku plaću od njemačke, nekih 5 godina, ako im to dugoročno jamči trajnu EU putovnicu.

Nakon RK Dubrava Davor Dominiković preuzima klupu premijerligaša MRK Sesvete

Prije nekoliko dana u prostorijama Hotela Gallus u Sesvetama održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen novi trener kluba – Metkovac Davor Dominiković.

Davor će kormilo prve ekipe preuzeti od iduće sezone, a koja počinje pripremama u kolovozu.

Dva kola prije kraja rukometaši Sesveta osigurali su ostanak u elitnom rangu što je i bio prioritet nakon plasmana, a utakmice sa Zametom i Umagom sada su samo stvar prestiža i ništa više.

Dominiković je ponajprije čestitao igračima, ali i trenerima Štrleku i Zrniću koji su i ostvarili ovaj dosadašnji uzlet Sesveta u svega dvije godine.

Vjerujte mi da jako dobro znam da je apsolutnom debitantu, kao što su Sesvete jako teško  izboriti opstanak u rang u koji su ušli, a njima je to uspjelo i matematički dva kola prije kraja, rekao je na početku budući trener dodajući da je upravo to i njemu omogućilo vođenje jedne vrlo kvalitetne premijerligaške momčadi.

Moj prijatelj inače iz Metkovića kao i ja, Vladimir Jelčić, moj bivši suigrač danas vodi sesvetski ženski rukometni klub. Metkovac, Sergej Jakirović, moj prijatelj vodi sesvetski nogometni klub i nadam se da će taj trolist mnogo učiniti za sesvetski sport, rekao je Dominiković.

Davor Dominiković, legendarni stup hrvatske rukometne obrane ušao je u trenerske vode prošle godine zajedno s Vladom Šolom i od RK Dubrava napravio respektabilnu ekipu koja je trenutačno treća na ljestvici odmah iza još uvijek neprikosnovenih PPD-a Zagreb i Nexea.

NAROD ODLUČUJE! Još danas i sutra možete potpisati inicijative za referendum

Dva su dana ostala do zaključivanja vremenskog perioda za prikupljanje potpisa za referendume o promjenama Izbornog zakona i o poništenju saborske odluke o ratifikaciji Istanbulske konvencije.

Naime, zakonom je predviđeno da prikupljanje potpisa za referendum traje 15 dana, u ovo slučaju je to do nedjelje, 27. svibnja.

Do sada je na području Grada Metkovića građanskim inicijativama za održavanje spomenutih referenduma podršku dalo preko 20% od ukupnog broja birača. Svi koji to nisu napravili, a žele, mogu još danas: volonteri ih očekuju u centru grada kod Crvenog križa do 20 sati, te Preko na maloj tržnici do 19 sati.

Sutra, u nedjelju će prikupljanje biti kod Crvenoga križa u vremenu od 8 do 20 sati te pred crkvama u vrijeme održavanja sv. misa u cijeloj u Dolini Neretve.

Referendum je u demokratskim sustavima najizravniji način na koji građani mogu utjecati na odluke stupova državne vlasti koji su izabrani iz naroda za narod. U našoj državi je od uvođenja višestranačja samo dvaput omogućeno održavanje referenduma: 1991. (o samostalnosti) i 2013 (o definiciji braka).

Sadašnje inicijative ne podržavaju dvije najveće političke stranke, liberalne stranke (“Amsterdamska koalicija”), predstavnici nacionalnih manjina i nekih nevladinih udruga te GONG.

Bili smo na predstavljanju zbirki pjesama Ivana Nadila, skromnog pjesnika snažnoga stiha

Metkovski Ogranak Matice hrvatske  jučer je u Gradskoj knjižnici organizirao predstavljanje zbirki pjesama Ivana (Ive) Nadila, nenametljiva pjesnika, majstora jakog izričaja u maloj formi, čovjeka koji u običnoj komunikaciji vješto skriva svoj eruptivni poriv duhovnog izražavanja o običnim i neobičnim stvarima, uvijek iskren, suptilan i pažljiv prema motivu kojega dotiče svojim stihovima.

Matica je do sada izdala šest Ivinih zbirki pjesama: Neretva, Modrovidi, Utihe, Topot drugog konjanika, Blagdanske utihe Otpočin koja je izdana ove godine i bila je povod jučerašnjem pjesničkom susretu. Ivina trajna inspiracija su krajolik Neretve i rodne Korčule, slučajni susreti te osobe s kojima je dijelio svakodnevnicu i o kojima je najlakše progovarao upravo u pjesmi.

Ivu kao prijatelja, poznanika i čestog gosta metkovske knjižnice predstavila je Vesna Vidović, a kao majstora riječi u formi pjesme prof. Nikolina Anković. Ivine pjesme su, uz već spomenute Vesnu i Nikolinu, kazivali Florijan Bebić, Ivica Puljan i sam pjesnik.

Prigoda je spomenuti se da je Ivo svoje prve pjesme objavljivao od 1986. u katoličkom časopisu Veritas u kojem je su svjetlo dana ugledali i njegovi amaterski fotografski uradci. Od 2000. godine pjesme su mu objaljivane u časopisima Republika i Hrvatsko slovo.

Ivo će zasigurno ostati upamćen kao majstor kratke forme. Njegova prva zbirka haiku poezije Neretva, u kojoj je objedinjena njegova ljubav prema riječi i fotografiji s motivima Neretve, bila je prepoznata i u domovini haikua, Japanu koji mu je 2006. dodijelio nagradu za stvaralaštvo. Njegov doprinos u kulturnom oblikovanju lokalne sredine prepoznao je i Grad Metković mu je dodijelio nagradu Narona.

 

ZAGREB Promocija neretvanske lađe na Trgu bana Jelačića uoči sutrašnje utrke na Jarunu

Sutra se na zagrebačkom Jarunu s početkom u 19 sati vesla 3. lađarska utrka Grada Zagreba na kojoj će nastupiti 15 lađarskih ekipa iz Doline Neretve i iz kontinentalnog dijela Hrvatske.

Tom prigodom je Grad Zagreb sa svojom Turističkom zajednicom i Udrugom lađara Neretve organizirao na Trgu bana Jalačića predstavljanje neretvanske lađe, Maratona te tako najavio sutrašnju utrku.

U izloženoj neretvanskoj lađi napravljena je mala izložba fotografija s dosadašnjih lađarskih podviga: Maraton lađa, Brest, London, La Manche, Preko Jadrana… S razglasa su odzvanjale prepoznatljive lađarske pjesme koje su ugodno iznenadile naše Zagrepčane koji su se u tom trenutku zatekli na središnjem zagrebačkom Trgu.

Kako je to bilo danas u Zagrebu, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Fotografije: Milojko Glasović

OBAVIJEST Crveni križ Metković poziva na akciju darivanja krvi

Crveni križ Metković poziva sve darivatelji na akciju darivanja krvi koja će biti u utorak, 29. svibnja u Zdravstvenoj stanici u Opuzenu  u vremenu od 9 do 12,30 sati. 

Kao i dosada, akcija će biti u organizaciji Crvenoga križa i Opće bolnice Dubrovnik.

KVALIFIKACIJE – 3. HNL Neretva se priprema za dvije odlučujuće utakmice s Vodicama

Pred Neretvom su dvije odlučujuće utakmice kvalifikacija za ulazak u Treću hrvatsku nogometnu ligu regije Jug koje prema ždrijebu treba odigrati s Vodicama, prvakom šibenske županijske lige.

Nitko iz Neretvine ekipe ne očekuje lagan prolazak u 3. HNL i znaju da moraju dati svoj maksimum ako žele kraj sezone okruniti ulaskom u viši rang gdje objektivno i pripadaju. Tako smo jučer trenera Gorana Galova i igrače uhvatili na brušenju forme i strategije pred nedjeljni susret s Vodicama koji se igra u nedjelju Iza Vage s početkom u 17,30 sati. U srijedu se igra uzvrat u Vodicama.

Podrška s tribina će im biti od velike pomoći, stoga se pozivaju svi ljubitelji nogometa i Neretvini navijači da dođu bodriti Plavo-bijele.

U drugom kvalifikacijskom susretu sastaju se kliški Uskok i Hajduk iz Prigrade. Za sada je sigurno da pobjednici ovih ogleda idu u 3. HNL. Do jutros je bila otvorena mogućnost prolaska i treće ekipe ako Split uspije kroz kvalifikacije ući u 2. HNL. Međutim, prema zadnjim informacijama Splitu nije odobrena licenca natjecanje u višem rangu, tako da u 3. HNL Jug prolaze samo dva kluba.

U Dječjem vrtiću Metković održane radionice o zaštiti od sunčevih zraka

Služba za promicanje zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije i ove je godine, 23. svibnja 2018. u suradnji s La Roche-Posay, održala interaktivne edukativne radionice o zaštiti od sunčevih zraka u Dječjem vrtiću Metković.

U sedam vrtićkih skupina djeca su educirana o načinima zaštite za vrijeme ljetnih mjeseci, kupanja ili igranja u prirodi, za vrijeme sunčanih ili oblačnih i poluoblačnih dana. Na radionicama je, uz ravnateljicu, zdravstvenu voditeljicu, stručnu suradnicu i odgojiteljice Dječjeg vrtića Metković sudjelovalo preko 150 djece.

O štetnom djelovanju prekomjernog izlaganja sunčevim zrakama treba zapamtiti sljedeće: UV zračenje djeluje štetno ne samo ljeti nego i zimi; koža može izgorjeti tijekom sunčanja ali i za vrijeme oblačnih dana; preplanula koža ne štiti od opeklina; prekomjerno izlaganje suncu nije zdravo ni u kojoj životnoj dobi.

Potrebna je kontinuirana zaštita: izbjegavati sunce 10 – 17 sati; nositi fotoprotektivnu odjeću, kape i šešire širokog oboda te sunčane naočale; koristiti kreme za zaštitu od sunca s odgovarajućim zaštitnim faktorom (ovisno o UV indeksu, tipu kože, godišnjem dobu i sl.) i stavljati ih u više navrata, jer vremenski ograničeno štite; koristiti zaštitu ne samo za vrijeme sunčanja nego tijekom cijelog dana.

Foto i tekst: Zavod za javno zdravstvo DNŽ

BURZA RADA Otvoreni natječaji za radna mjesta na području Doline Neretve

Donosimo popis otvorenih natječaja za radna mjesta na području Metkovića, Ploča, Opuzena, Kule Norinske i Slivna koji su objavljeni na mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ).

Metković (otvorena 33  natječaja)

RADNIK / RADNICA U GRAĐEVINI
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: POOL & HOME društvo sa ograničenom odgovornošću za građevinarstvo i usluge
Rok za prijavu: 30.5.2018.

DIPLOMIRANI INFORMATIČAR / INFORMATIČARKA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: DOKO GRAĐENJE d.o.o. za graditeljstvo
Rok za prijavu: 27.5.2018.

KROJAČ / KROJAČICA OPREME ZA UGOSTITELJSTVO
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: GREEN RIVER d.o.o. za proizvodnju, usluge i trgovinu
Rok za prijavu: 1.6.2018.

SOBOSLIKAR / SOBOSLIKARICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: MGA NEKRETNINE, društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje nekretninama
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VOZAČ / VOZAČICA TERETNOG MOTORNOG VOZILA SA PRIKOLICOM
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 2
Poslodavac: MATIĆ COMERCCE II, TRGOVINA, CESTOVNI PRIJEVOZ, D.O.O.
Rok za prijavu: 30.6.2018.

VOZAČ / VOZAČICA CMV U MEĐUNARODNOM PROMETU
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 3
Poslodavac: EURO PAKIRANJE d.o.o. za trgovinu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

DISTRIBUTER / KA – DOSTAVLJAČ / ICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 2
Poslodavac: WEBER ESCAL d.o.o. za trgovinu, usluge i proizvodnju
Rok za prijavu: 31.5.2018.

POMOĆNI / A RADNIK / CA NA PRIJEMU AMBALAŽE
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Profesio d.o.o. za privremeno zapošljavanje
Rok za prijavu: 29.5.2018

OSOBNI ASISTENT / OSOBNA ASISTENTICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’
Rok za prijavu: 1.6.2018.

OSOBNI ASISTENT / OSOBNA ASISTENTICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’
Rok za prijavu: 1.6.2018.

ZAŠTITAR / KA S LICENCOM
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: BILIĆ-ERIĆ d.o.o. za privatnu zaštitu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KONOBAR / ICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: MILANO, obrt za ugostiteljstvo, vl. Stanka Božinović, Metković, Trg dr. Franje Tuđmana 2
Rok za prijavu: 25.5.2018.

KUHAR / KUHARICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: MILANO, obrt za ugostiteljstvo, vl. Stanka Božinović, Metković, Trg dr. Franje Tuđmana 2
Rok za prijavu: 25.5.2018.

VETERINARSKI / A TEHNIČAR / KA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: VETERINARSKA AMBULANTA METKOVIĆ jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za veterinarske usluge i trgovinu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VETERINAR / KA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: VETERINARSKA AMBULANTA METKOVIĆ jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za veterinarske usluge i trgovinu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

MONTER / MONTERKA ALU I PVC STOLARIJE
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 3
Poslodavac: VRATA PLUS d.o.o. za proizvodnju, usluge i trgovinu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

BRAVAR / BRAVARICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: VRATA PLUS d.o.o. za proizvodnju, usluge i trgovinu
Rok za prijavu: 31.5.2018.

SKLADIŠTAR / SKLADIŠTARKA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: OBŠIVAČ, građevinsko, proizvodno, uslužno i trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KOZMETIČAR / KOZMETIČARKA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Kozmetičko pedikerski salon “M I S”, vl. Antonela Matičević, METKOVIĆ, Matice hrvatske 1
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KOMERCIJALNI / KOMERCIJALNA SLUŽBENIK / SLUŽBENICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: IN LINE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 1.6.2018.

POMOĆNI / POMOĆNA RADNIK / RADNICA U PROIZV. I MONT. TENDI
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: MASTER, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zoran Kozina, Metković, Splitska 36
Rok za prijavu: 30.6.2018.

AUTOSERVISER / AUTOSERVISERKA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 2
Poslodavac: KOZINA D.O.O. ZA TRGOVINU I USLUGE
Rok za prijavu: 3.10.2018.

BRAVAR / BRAVARICA – MONTER / MONTERKA

Stručno osposobljavanje za rad

Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 2
Poslodavac: MASTER, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zoran Kozina, Metković, Splitska 36
Rok za prijavu: 30.6.2018.

LIMAR / LIMARICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 2
Poslodavac: LIMMONT Proizvodnja limarskih proizvoda
Rok za prijavu: 30.6.2018.

PROJEKTANT / PROJEKTANTICA KONSTRUKCIJE
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: LIMES PROJECT d.o.o. za projektiranje, graditeljstvo i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

PROJEKTANT / PROJEKTANTICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: LIMES PROJECT d.o.o. za projektiranje, graditeljstvo i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

DIPLOMIRANI GRAĐEVINSKI INŽENJER / DIPLOMIRANA GRAĐEVINSKA INŽENJERKA 
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: BOROVAC D.O.O. ZA INDUSTRIJSKU PROIZVODNJU,TRGOVINU NA VELIKO I MALO, UVOZ-IZVOZ
Rok za prijavu: 31.5.2018.

DIPLOMIRANI STROJARSKI INŽENJER / DIPLOMIRANA STROJARSKA INŽENJERKA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: BOROVAC D.O.O. ZA INDUSTRIJSKU PROIZVODNJU,TRGOVINU NA VELIKO I MALO, UVOZ-IZVOZ
Rok za prijavu: 31.5.2018.

DOSTAVLJAČ / DOSTAVLJAČICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Cestovni prijevoz robe ŠIMOVIĆ,vlasnik Luka Šimović Metković,Zrinskih i Frankopana 25
Rok za prijavu: 31.5.2018.

SOBOSLIKAR I LIČILAC / SOBOSLIKARICA I LIČITELJICA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 3
Poslodavac: ORIGO jednostavo društvo sa ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

INSTRUKTOR / INSTRUKTORICA VOŽNJE U AUTO ŠKOLI “B” KATEGORIJE
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: AUTO STOP,D.O.O. ZA OBUKU VOZAČA,TRGOVINU,PRIJEVOZ I USLUGE
Rok za prijavu: 31.5.2018.

DIPLOMIRANI KOMERCIJALIST / DIPLOMIRANA KOMERCIJALISTICA 
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: BOROVAC D.O.O. ZA INDUSTRIJSKU PROIZVODNJU,TRGOVINU NA VELIKO I MALO, UVOZ-IZVOZ
Rok za prijavu: 18.6.2018.

VOZAČ / VOZAČICA TERETNOG VOZILA
Mjesto rada: METKOVIĆ
Traženo radnika: 1
Poslodavac: SUŠAC, obrt za prijevoz i trgovinu, vl. Ivan Sušac Metković, Sportska 4/2
Rok za prijavu: 3.6.2018.

Ploče (otvoreno 10 natječaja)

OPERATER-AUTOKONTROLOR / OPERATERKA-AUTOKONTROLORKA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 30
Poslodavac: FORNIX d.o.o. za proizvodnju i usluge
Rok za prijavu: 6.6.2018.

VATROGASAC / VATROGASICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 10
Poslodavac: Vatrogasna zajednica grada Ploča
Rok za prijavu: 29.5.2018.

STRUČNI / A SURADNIK / ICA ZA GEODETSKE POSLOVE
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 1
Poslodavac: DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA
Rok za prijavu: 28.5.2018.

KONOBAR / KONOBARICA
Mjesto rada: ROGOTIN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: SAGENA, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Marijana Markota, Rogotin, Mostina 16A
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VOZAČ / VOZAČICA – DOSTAVLJAČ / DOSTAVLJAČICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 1
Poslodavac: PRIJEVOZ I TRGOVINA “TINA”
Rok za prijavu: 8.6.2018.

STRUČNI SURADNIK / SURADNICA NA POSLOVIMA ZAŠTITE OKOLIŠA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 3
Poslodavac: IKEBANA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 7.6.2018.

KONOBAR / KONOBARICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 1
Poslodavac: OLIVA, obrt za usluge, vl. Jure Šunjić, Ploče, Baćinska jezera 18
Rok za prijavu: 31.5.2018

KUHAR / KUHARICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 2
Poslodavac: PAŠKAL obrt za ugostiteljstvo,turizam,trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

POMOĆNI KUHAR / POMOĆNA KUHARICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 2
Poslodavac: PAŠKAL obrt za ugostiteljstvo,turizam,trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KONOBAR / KONOBARICA
Mjesto rada: PLOČE
Traženo radnika: 2
Poslodavac: PAŠKAL obrt za ugostiteljstvo,turizam,trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

Opuzen (otvoreno 13 natječaja)

PRODAVAČ / PRODAVAČICA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: NIKOLAC, D.O.O. ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU
Rok za prijavu: 5.6.2018.

STROJARSKI TEHNIČAR / STROJARSKA TEHNIČARKA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: TEHNODELTA društvo s ograničenom odgovornošću, za poslovne usluge
Rok za prijavu: 30.6.2018.

STROJOBRAVAR / STROJOBRAVARICA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 2
Poslodavac: TEHNODELTA društvo s ograničenom odgovornošću, za poslovne usluge
Rok za prijavu: 30.6.2018.

DIPLOMIRANI STROJARSKI INŽENJER / DIPLOMIRANA STROJARSKA INŽENJERKA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: TEHNODELTA društvo s ograničenom odgovornošću, za poslovne usluge
Rok za prijavu: 30.6.2018.

VOZAČ / VOZAČICA C I E KATEGORIJE
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 2
Poslodavac: ERA-COMERCE D.O.O. ZA TRGOVINU I GRAĐEVINARSTVO
Rok za prijavu: 31.5.2018.

OSOBNI ASISTENT / OSOBNA ASISTENTICA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’
Rok za prijavu: 1.6.2018.

RADNIK / CA U OBJEKTU BRZE PREHRANE
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: TILT, obrt za zabavne igre i ugostiteljstvo, vl. Dražen Šimović, Opuzen, Zagrebačka 2
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KONOBAR / ICA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: P R O C O M, D.O.O. ZA PROMET ROBE I USLUGA U PROMETU ROBE
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VOZAČ / ICA TERETNOG VOZILA S PRIKOLICOM
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: MITA PROMET TRGOVINA I USLUGE, D.O.O.
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VODITELJ / VODITELJICA PRODAJNOG CENTRA 
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: ERA-COMERCE D.O.O. ZA TRGOVINU I GRAĐEVINARSTVO
Rok za prijavu: 31.5.2018.

VILJUŠKARIST / VILJUŠKARISTICA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 2
Poslodavac: ERA-COMERCE D.O.O. ZA TRGOVINU I GRAĐEVINARSTVO
Rok za prijavu: 31.5.2018.

BRAVAR / BRAVARICA U IZRADI ALU / PVC OTVORA
Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: “BIMAL” obrt za za proizvodnju metalnih konstrukcija , građevinske stolarije od metala i uzgoj voća i povrća vl.Boris Butigan, Opuzen,Zagrebačka 39
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KOMERCIJALIST / ICA

Stručno osposobljavanje za rad

Mjesto rada: OPUZEN
Traženo radnika: 1
Poslodavac: AGRO GOLD d.o.o. za usluge
Rok za prijavu: 30.5.2018.

Kula Norinska (otvorena 4 natječaja)

VODITELJ / VODITELJICA MARKETINGA
Mjesto rada: KRVAVAC II
Traženo radnika: 1
Poslodavac: HOTEL RESTAURANT VILLA NERETVA, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Cristian-Franko Jerković, Krvavac II., Splitska ulica 14
Rok za prijavu: 31.5.2018.

POMOĆNI / A KUHAR / KUHARICA
Mjesto rada: KRVAVAC II
Traženo radnika: 1
Poslodavac: HOTEL RESTAURANT VILLA NERETVA, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Cristian-Franko Jerković, Krvavac II., Splitska ulica 14
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KONOBAR / KONOBARICA U RESTORANU
Mjesto rada: KRVAVAC II
Traženo radnika: 1
Poslodavac: HOTEL RESTAURANT VILLA NERETVA, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Cristian-Franko Jerković, Krvavac II., Splitska ulica 14
Rok za prijavu: 31.5.2018.

ELEKTROINSTALATER / ELEKTROINSTALATERKA
Mjesto rada: KRVAVAC II
Traženo radnika: 1
Poslodavac: ELMAT, obrt za usluge, vl. Mate Jelčić, Krvavac II, Neretvanska ulica 67
Rok za prijavu: 27.5.2018.

Slivno (otvoreno natječaja)

POMOĆNI KONOBAR / POMOĆNA KONOBARICA
Mjesto rada: BLACE
Traženo radnika: 2
Poslodavac: UGOSTITELJSKI OBRT “BLACE”
Rok za prijavu: 1.6.2018.

POMOĆNI / NA RADNIK / CA NA PLAŽI
Mjesto rada: KLEK
Traženo radnika: 1
Poslodavac: TURISTIČKE USLUGE “ANTONIO”, VLASNIK NENAD KOVAČEVIĆ, KLEK, KLEK B.B.
Rok za prijavu: 31.5.2018.

OSOBNI ASISTENT / OSOBNA ASISTENTICA – NJEGOVATELJ / NJEGOVATELJICA
Mjesto rada: BLACE
Traženo radnika: 1
Poslodavac: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Radost 
Rok za prijavu: 28.5.2018.

KONOBAR / ICA
Mjesto rada: KLEK
Traženo radnika: 1
Poslodavac: LAGUNA TURIZAM društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KUHINJSKI RADNIK / CA
Mjesto rada: KLEK
Traženo radnika: 2
Poslodavac: LAGUNA TURIZAM društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, trgovinu i usluge
Rok za prijavu: 31.5.2018.

KONOBAR / KONOBARICA
Mjesto rada: BLACE
Traženo radnika: 4
Poslodavac: MALI ANTE, obrt za ugostiteljstvo, vl. Ivan Sršen, Blace, Lazetina 33
Rok za prijavu: 1.6.2018.

Zadnje objavljeno

error: Sadržaj je zaštićen !!!