Jučer su limačice i pionirke ŽNK Neretve započele s pripremama, a kadetkinje i seniorke u redovnim terminima održavaju kondiciju i druženje, te s nestrpljenjem očekuju početak priprema koje su na rasporedu 22. siječnja 2018. godine.

Prije početka priprema seniorke i kadetkinje će u subotu, 20. siječnja 2018. u klupskim prostorijama prisustvovati prozivci, upoznavanju sa planovima treninga, ambicijama kluba i ugodnom druženju.

Dok limačice i pionirke vrijedno rade sa trenerom Josipom Radićem, a seniorke i kadetkinje nestrpljivo očekuju pripreme, uprava kluba radi na promociji škole nogometa ŽNK Neretve, te ovim putem pozivaju sve zainteresirane djevojčice da nim se pridruže i tako postanu dio kluba uz garanciju da im neće nedostajati zabave, druženja i ozbiljnih treninga.

Potvrda rada u klubu je i odlazak kapetanice pionirki Lucije Borovac u kamp Real Madrida gdje će 5 dana naporno trenirati sa trenerima Real Madrida, odigrati 2 utakmice sa momčadima iz Madrida, te prisustvovati utakmici prve momčadi Reala. O Lucijinom odlasku u Madrid moći ćete više pročitati na Facebook stranici Škole nogometa ŽNK Neretve.

Osobe za kontakti oko upisa i svih drugih informacija u klubu su Josip Radić, trener uzrasta U-8 i U-12 (098/984-9809), i sportski direktor Ante Boras za U-16 i seniorke (098/673-8355).