Na današnjoj 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića bilo je poprilično burno. Sjednica je trajala preko 3 sata i imala je 12 točaka.

Kako to i priliči zastupničkoj demokraciji, najburnije je bilo tijekom upućivanja vjećničkih pitanja gradonačelniku Milanu. Međutim, ovaj put su prelazile granice uljudbe, pa se tako mogla čuti i psovka iz usta vijećnika Gabrića prilikom vjećničkog pitanja gđe Ujdur gradonačelniku Milanu vezano uz rad gradskog vrtića. Više u video-prilozima koji slijede…

Jambin ispad na sjednici Gradskog vijeća

[JAMBO PSOVAO NA GRADSKOM VIJEĆU BRANEĆI RAVNATELJA KOJI JE DIZAO NOVAC S RAČUNA VRTIĆA, A KOJEG JE SAM POSTAVIO]Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio mi je da se njemu j… što ja govorim i da ako je čovjek krao da je krao za sebe iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika.

Posted by Katarina Ujdur on Mittwoch, 13. September 2017

 

Gradonačelnik odbio dati konkretan odgovor

[MILAN ODBIO ODGOVORIT NA PITANJE O JAMBINOJ POTVRĐENOJ OPTUŽNICI ZA IZVLAČENJE NOVCA IZ GRADA ZA SVOJU KAMPANJU, PORUČIO MI DA SE SRAMIM]Moje pitanje o pravomoćnoj optužnici koja je potvrđena protiv bivšeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe jer je iz gradskog proračuna plaćao masline koje je dijelio u parlamentarnoj kampanji 2011. također je izazvalo nervoznu reakciju sadašnjeg gradonačelnika Milana. Odbio je odgovorit na moje pitanje o tome hoće li štitit interese Grada ili će možda pogodovati svom koalicijskom partneru Jambi kako bi izbjegao strožu zatvorsku kaznu. Milan je odbio odgovorit i poručio mi da se sramim, umjesto da se on srami zbog koalicije s čovjekom kojeg se tereti da je iz gradskog proračuna za svoju kampanji uzeo 666 tisuća kn.

Posted by Katarina Ujdur on Mittwoch, 13. September 2017