Pred nekoliko tisuća članova, navijača i građana jučer je na Rivi udruga Naš Hajduk prigodnim programom predstavila novu etapu otkupa dionica koja nosi slogan “Za sva vrimena!”.

Već na Rivi donatori su se mogli uključiti u projekt te tako upisati svoje ime u povijest i preuzeti prigodni znak pažnje među kojim je najveći interes izazvala ranije predstavljena monografija „Bili dres u boji“ koju je, uz Hajdukove prvotimce potpisivao i bivši igrač splitskog kluba Mario Pašalić.

Uključiti se može  svakodnevno u Odjelu za članstvo na Poljudu te vrlo jednostavno i putem internetske stranice www.nashajduk.hr koja ujedno sadrži i sve informacije u vezi nove dionice otkupa kluba.

Osim preporučenih iznosa mjesečnih donacija koje iznose 27, 50, 91 i 150 kuna donatori se mogu uključiti i bilo kojim drugim iznosom, a omogućene su i jednokratne godišnje donacije. Također je moguće donirati i za drugu osobu.

Imena donatora koji u idućih devet godina doniraju ukupno najmanje 7.500 kuna će se naći u tematskom parku koji će predstavljati svevremenski spomenik ljubavi onih  koji Hajduk dišu, a svojim imenom povijest pišu.