Bivša gradonačelnica Metkovića izjavila je na svojoj facebook stranici kako će na prvoj sjednici Gradskog vijeća Mostovi vijećnici biti suzdržani te da će podržati sve dobre prijedloge koalicije HDZ-HSS. Njezin status prenosimo u cijelosti…

S nestrpljenjem očekujemo prvu sjednicu Gradskog vijeća u Metkoviću. Most nastavlja borbu započetu 2013. godine, kada smo svrgnuli Jambu i nakon dugog niza godina promijenili način upravljanja gradom. Nakon proteklih lokalnih izbora potpuno je jasno kako Dalibor Milan ne bi pobijedio bez aktivne pomoći Stipe Gabrića Jambe. U ovom intervjuu Jambo je svoje motive otkrio – najbitnije je bilo svrgnuti Katarinu Ujdur i osvetiti se Mostu, dok su građani Metkovića nažalost za njega posve nebitni. Međutim, sad tek ostaje vidjeti kako će gospodin Jambo naplatiti svoju pomoć.

Bit ćemo konstruktivna oporba koja će budno pratiti poteze vladajuće koalicije HDZ-HSS, a na prvoj konstituirajućoj sjednici ostat ćemo suzdržani prilikom izbora predsjednika Gradskog vijeća. U budućnosti namjeravamo podržati sve prijedloge gradonačelnika i vladajuće većine koji idu u korist našeg grada.