Ovoga vikenda u Kinu Pobjeda očekuje nas bogat filmski repertoar. Čak četiri filma u tri dana.

Petak, 1. prosinca, u 19:30 JIGSAW , horor, triler 

Osmi film u franšizi “Slagalica strave” pod nazivom “Jigsaw” donosi poznatu priču i još poznatijeg ubojicu Tijela se počinju pojavljivati po gradu, i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Do se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čovjeka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovjek poznat kao Jigsaw je mrtav više od desetljeća.

REDATELJ: Michael Spierig, Peter Spierig, ULOGE: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, TRAJANJE: 91 minuta, ULAZ 25 kn.

Subota, 2. prosinca, u 19:30 LIGA PRAVDE, akcija, avantura, SF 

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera… 

REDATELJ: Zack Snyder, ULOGE: Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, TRAJANJE: 119 minuta, ULAZ 25 kn.  

Nedjelja, 3. prosinca, u 16:30 EKIPA IZ DŽUNGLE,  3D animirani film

Maurice možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi uništiti džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojske babuna.

REDATELJ: David Alaux, ULOGE: Ivan Đuričić, Filip Juričić, Mirela Brekalo-Popović, TRAJANJE: 97 minuta, ULAZ 30 kn.

Nedjelja, 3. prosinca, u 19:30 UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU, kriminalistički film

Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku.

REDATELJ: Kenneth Branagh, ULOGE: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, TRAJANJE: 114 minuta, ULAZ 25 kn.