Članovi Biciklističkog kluba Metković proveli su ugodan vikend kod svojih prijatelja iz Posedarja gdje se vozilo .

Nastupili su s 13 natjecatelja, a najtrofejniji smo bili u dječjim kategorijama. U kategoriji U9 kod dječaka Jure Vištica je samouvjereno dopedalao do prvog mjesta, dok su kod cura Lucija Kuzman i Iva Dominiković vozile rame uz rame do samog cilja, na kraju je Lucija imala više snage i odnijela zlato ispred srebrene Ive. U istoj kategoriji Erika Malezija morala se zadovoljiti 4. mjestom i drvenom medaljom dok je Ena Kaleb zauzela 7 mjesto.

U kategoriji U11 cure Lara Bokšić je zauzela drugo mjesto, a Mara Talajić je bila sedma. Kod dječaka srebrom se okitio Marko Talajić, a Ivan Dominiković je bio odličan šesti.
U kategoriji U15 Vinko Bulum je osvojio srebro.

U glavnoj utrci Daliboru Talajiću je ovaj put izmakla medalja u kategoriji 30-40. Dado se morao zadovoljiti nezahvalnim 4. mjestom. Antea Kaleb iz utrke u utrku postiže odlične rezultate, tako je ovaj put u ženskoj kategoriji dopedalala do odličnog petog mjesta. U kategoriji 20-30 Pero Primorac je uz pad uspio doći dvanaesti. U najmlađoj kategoriji U16 vozili su Vinko Bulum i Marko Talajić. Vinko na kraju bio osmi, a Marko trinaesti te je dobio pehar kao najmlađi natjecatelj koji je završio utrku. 

Sljedeće kolo se vozi u Trogiru u organizaciji BK Kairos.

Foto: BK Metković