Dvije zanimljive polufinalne utakmice, po jedna u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, završile su istim rezultatom 6:1.

U juniorskom dijelu turnira sastali su se ekipa Mali zeleni iz Metkovića i Crveni patuljak iz Opuzena. Opuzenci su bili konkretniji i uigraniji s vrlo lijepim i brzim akcijama. Na kraju su zasluženo slavili 6:1 i ušli u finale gdje će igrati s pobjednikom iz dvoboja između Autoagenta Škvadra i Kraja škole koja počinje u 19 sati.

Drugu polufinalnu utakmicu u seniorskoj kategoriji odigrali su Jerkovac i Škrapa CB Ćakula u kojoj je sigurni prolaz u finale imao samo Tomislav Miletić… Šalu na stranu, bila je to uistinu uistinu lijepa utakmica i sam konačni razultat (visokih 6:1 za Jerkovac!) ne znači da su Jerkovčani bili komodni iako su odlično otvorili utakmicu i poveli već u 3. minuti, a do kraja poluvremna povećali prednost na 2:0. Škrapa, koju vodi Mišo Ramić, nije podigla bijelu zastavu. Vrlo brzo su uspjeli postići gol koji je zakomplicirao utakmicu (2:1). Međutim, Jerkovac je nakon nekoliko minuta odigrao školsku kontru za (3:1).

U zadnjih pet minuta, u tzv. čistom vremenu, Jekrovac je postigao tri gola od kojih su dva iz kaznenog udarca zbog akumuliranih prekršaja u kojima je Božinović pokazao svu raskoš svog udarca (6:1).

Danas su na rasporedu još dva polufinala i jedno finale:

  • u 19 sati Kraj škole – Autoagent Škvadra (J)
  • u 20 sati Karliko Ljubuški – Otrić Seoci hotel Riva
  • prije toga u 18 sati finale NK Neretvanac – ONK Metković (godište 2005./06.)