Nesvakidašnji koncert suvremene duhovne glazbe pod nazivom Tu sam da te slavim dogodio se večeras u Metkoviću na Unki, uz Neretvu kod Veslačkog kluba.

Bend i zbor mladih Župe sv. Ilije Metković, koji već jedanaest godina glazbom uveličava misno slavlje, za pozornicu je izabrao splav, a brojna publika je s obale mogla uživati u njihovoj interpretaciji poznatih domaćih i stranih duhovnih pjesma kršćanskog nadahnuća.

Njihove gošće su bile sestre Marija Perišić i Helena Taslak koje su, uz Katarinu Boras i Andreu Šimunović, svojim sugestivnim i ugodim glasovima oduševile publiku koja im se odužila podužim pljeskom.

Bend mladih, kroz koji je prošlo dosta mladih glazbenika, večeras je nastupio u sastavu Luka Brečić, Luka Šunjić, Josip Gabrić, Antonio Dominiković, Mate Hajny, Milan Kapović, Nikola Družijanić i kao gošća Nika Zubac na violini.

Na kraju koncerta voditelj zbora Milan Kapović zahvalio se publici, Župi, mladim glazbenicima te VK Neretvanski gusar na podršci u organizaciji ovoga lijepog glazbenog događaja uz Neretvu.