ONK Metković je na svom Štruvinu prekinuo niz od tri poraza u nizu. U posljednjem kolu jesenskoga dijela prvenstva Metkovci su pobijedili Slavena 1:0.

Bila je to tvrda utakmica. U prvom poluvremenu Metković je imao izglednu šansu za vodstvo u kojoj se Mijoč nije najbolje snašao. U  61. minuti kvalitetnu akciju Utovca i Marušića uspješno je završio Stipan Marević koji je lijepo plasirao loptu prema golu nemoćnog Kapetanića. Bio je to konačni rezultat utakmice.

Ekipa sa Štruvina je, nakon današnje pobjede i završene polusezone, nastavila s večerom i ugodnim druženjem na Slivnu Ravnom, u Villi Stolovi suigrača Denisa Deaka. Momci, uživajte, zaslužili ste!

Gusar je na Grudi sa Sokolom odigrao neriješeno i vrh ljestvice prepustio Croatiji koja je u Ćilipima pobijedila Konavljanina 3:0. Župa dubrovačka je na svojoj Čibači dobila Orebić 2:1 i tako zaključila prvi dio dio prvenstva na trećem mjestu. ONK Metković je nakon današnje pobjede četvrti sa 21 bodom, a Slaven s istim brojem bodova peti. Hajduk 1932 je u Vela Luci pobijedio Smokvicu 1:0.