U Pločama je 23.01. 2016. održano Prvenstvo Dubrovačko- neretvanske županije u karateu.  KK Knez Domagoj iz Metkovića sudjelovao je s 27 natjecatelja te osvojio 29 medalja i to 12 zlatnih, 6 srebrnih i 11 brončanih.

Zlatne medalje u katama osvojili su Marko Ilić u kategoriji mlađi učenici, Mihaela Marević u kategoriji učenice, Ivan Bebić u kategoriji učenici, Luka Marević u kategoriji mlađi kadeti, a u borbama Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice +36, Ivana Ilić u kategoriji učenice +44,  Ivan Bebić u kategoriji učenici -42, Matea Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje -50, Petra Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje -55, Ivan Marević u kategoriji kadeti -70, Petar Jeramaz u kategoriji seniori -84 te Mladen Kolovrat u apsolutnoj kategoriji.

Srebrne medalje u katama ostvarili su Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice, Ivana Ilić u kategoriji učenice, Davor Beno u kategoriji mlađi kadeti, a u borbama Ante Bebić u kategoriji juniori -76, Mladen Kolovrat u kategoriji seniori -84 i Petar Jeramaz u apsolutnoj kategoriji.

Bronce su osvojili Petra Kljusurić i Lana Senta u kategoriji učenice, Ivan Guinović u kategoriji učenici, Katarina Lazarević i Matea Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje, a u borbama Petra Kljusurić u kategoriji učenice -32, Ivan Guinović u kategoriji učenici -38, Luka Marević u kategoriji mlađi kadeti -52, Josipa Bebić u kategoriji kadetkinje +54, Klara Marević u kategoriji juniorke +59 i Ante Bebić u apsolutnoj kategoriji.

Na natjecanju u katama  također su uspješno nastupili Bruno Nižić, Karla Lazarević, Lucija Dominiković, Matej Kljusurić, Dean Knežić, Marko Vekić, Jure Ilić i Petar Ilić te dobili  diplome.