U zdravu tijelu, zdrav duh! krilatica je starih Latina koja je danas aktualna kao nikada prije. A sve zbog sjedilačkog načina života koji loše utječe na našu tjelesnu kondiciju, posljedično na naše zdravlje i opće raspoloženje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Rješenja za ovo postoje! Jedno od njih nudi 20350 Athletics, dom raznih fitness programa koji se nalazi u Hebrangovoj ulici u Metkoviću, iza nove zgrade Općinskog suda.

U 20350 Athleticsu jedan od najpopularniji fitness programa je CrossFit. Riječ je o visoko intenzivnom, trajno promjenjivom načinu vježbanja koji je dizajniran za razvoj snage i kondicije. Namijenjen je svima jer se potrebe profesionalnih sportaša i osoba treće dobi razlikuju samo po stupnju zahtjevnosti, ne i po vrsti aktivnosti. Čar CrossFita leži u tzv. skaliranju i modificiranju: prilagođava se opterećenje i intenzitet, dok vježbe ostaju iste. Teži se općenitoj fitness spremi, a ne specijalizaciji. Takav tip funkcionalnog fitnessa pojedince priprema na zahtjeve svakodnevnog života.

Tu je i Boot Camp, trening vrlo sličan CrossFitu ali dosta jednostavniji jer nema olimpijskog dizanja i tehnički zahtjevnijih vježbi. Ovaj način treninga je najpopularniji kod ženske populacije. S pravilnom prehranom i redovnim treninzima rezultati se brzo vide.

Za one koji nemaju dovoljno vremena tu su QuickFit treninzi u trajanju od samo 30 minuta. Ovo je novi program u 20350 Athleticsu i prvi je ovakav na našem području.

Ono po čemu smo najpoznatiji je naš takozvani ‘community’ ili zajednica koja nas odvaja od konvencionalnih teretana: zajednička druženja sa članovima, putovanja, natjecanja i mnogo drugoga. Ukratko mi smo jedna velika fitness obitelj! – ponosno ističu u 20350 Athleticsu.

Važna informacija je da su u 20350 Athleticsu početnici dobrodošli, njima se nudi prvi besplatni trening uz konzultacije. Treneri svim korisnicima nude besplatne konzultacije, a vježbe i razine vježbanja se prilagođavaju individualnim potrebama, odnosno kondiciji i godinama.

Probajte još danas i uvjerite se zašto smo najpopularnija dvorana u okolici! – poručuju iz 20350 Athleticsa.

Sve dodatne informacije o 20350 Athleticsu možete saznati pozivom na broj 0916720023, email info@crossfit20350.com ili na FB stranici 20350 Athletics

Evo što o uvjetima vježbanja i ugođaju u dvorani 20350 Athletics kažu Domagoj, Matea i Petar…

OGLAS