Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja jučer su pred Središnjim križem na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, policajaca i vatrogasaca položili vijence i zapalili svijeće za poginule hrvatske branitelje.

Molitvu Odrješenja predvodio je fra Ante Bilokapić. Vijenci i upaljene svijeće potom su položeni i pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima na Velikoj rivi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je sa zamjenikom Robertom Dokom primio hrvatske branitelje sudionike Vojno-redarstvene operacije Oluja, u kojoj je oslobođena gotovo petina teritorija Republike Hrvatske.

Na prijemu su bili predstavnici IV. Gardijske mehanizirane brigade Split, Operativne zone Split te specijalne policije, a uime svih njih prisutnima se obratio Davor Boras.

Gradonačelnik Milan tom se prilikom zahvalio hrvatskim braniteljima te istaknuo kako će prijam sudionika Oluje postati običaj, a sve s ciljem da se njihov doprinos nikada ne zaboravi među mlađim generacijama.

Foto i tekst: metkovic.hr

OGLAS