Još uvijek nogometni trećeligaši čekaju zeleno svijetlo za početak treniranja i priprema za proljetni nastavak sezone. Naravno, to se odnosi i na županijske ligaše, te mlađe uzrasne kategorije. Svi se potiho nadaju da bi početkom veljače mogli krenuti sa svakodnevnim aktivnostima.

Iz pločanskoga Jadrana je Anđelo Kordić, vrsni desni bočni, prešao u redove mostarskog Zrinskog, BiH premijerligaša, te da je umjesto Gorana Oršulića Rare, koji je preuzeo trenersku palicu županijskog prvoligaša Gusara, na mjesto pomoćnika Mariju Oršuliću imenovan Danijel Dabić.

Pred izlaznim vratima svlačionice jadranaša je Mario Marić, koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u redovima metkovskog trećeligaša Neretve. Ovaj krilni napadač, s brojem 11 na leđima, u jesenskoj polusezoni na 15 susreta upisao je 1055 minuta i postigao tri pogotka, piše Ploče Online.

Što se tiče dolazaka, sve izgledniji je povratak dvojice dojučerašnjih jadranaša, Marin Bakić i Bruno Moro mogli bi ponovno obući plavu majicu ligaša s ušća Neretve.