Na Ispitnom sudačkom seminaru Sudačke komisije Hrvatskog karate saveza koje se održalo 21. Kolovoza u Splitu dvoje sudaca Karate kluba Metković, Ante Krstičević i Lina Šutić položili su nova sudačka zvanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Lina je položila prvo sudačko zvanje pomoćni Županijski sudac za kate i borbe, a Ante je položio novo zvanje glavnog Županijskog suca za borbe i kate. Polaganju je bio nazočan i Predsjednik Hrvatskog karate saveza gosp. Davor Cipek.

Karate klub Metković ima 6 sudaca (Žderić, Jakić, Perić, Krstičević, Borovac i Šutić) od kojih četvero sudi aktivno.

Klub ulaže napore u svim segmentima karate sporta, pored sudačkog dijela aktivno se radi i na trenerskom kadru gdje imaju tri diplomirana trenera karatea i dva kineziologa na raspolaganju u vođenju treninga te programiranju i savjetovanju.

U natjecateljskom dijelu nadaleko su poznati po kvaliteti natjecatelja u svim mlađim  uzrastima od dječaka/ca do ml.seniora/ki, koji osvajaju najviše državne i reprezentacijske medalje na Balkanskim prvenstvima, a ubrzo uprava kluba očekuje i Mihaljevićevu europsku ili svjetsku medalju.

Karate klub Metković vrši upis novih članova, te se možete upisati na više načina od on-line upisom na linku http://clanstvo.relago.hr/OnlineUpisi/Index?id=b98255bd-0c0a-4d12-b920-b84edbba1aa4, pozivom na broj 098 171 36 36 ili slanjem poruke preko SMS-a, Whatsapp, Vibera ili Messengera.

OGLAS