Sinoć je na opuzensjkoj Pjaci održana 23. Neretvanska brudetijada koju organizira Družba Pivčeva kala uz podršku Grada Opuzena.
No ovoga puta nije nedostajalo okupa i mirisa neretvanske kulinarske tardicije, kao ni ekipa koje su se natjecale u spravljanju neretvanskog brudeta. Bili su tu i eminentni stručnjaci i legende hrvatske gastronomije (Stevo Karapandža, međunarodni kulinarski sudac, Željko Neven Bremec, voditelj Kulinarska akademija SKMER-a, Dragica Lukin, međunarodna gastronomska sutkinja i Veljko Barbieri, hrvatski gastronomski stručnjak i književnik) te gradonačelnici Opuzena i Metkovića, Ivan Mataga i Dalibor Milan.
No ovoga proglašenje najboljega brudeta nije bilo moguće zbog kiše, no ipak tradicija se nastavlja i dogodine će se u OPuzenu kuhati neretvanski brudet.
Donosimo fotogaleriju Jure Zovke.