Od 17. do 20. studenog u Solinu je održan Poduzetnički kamp 2016. Kamp je organizirao Poduzetnički centar Solin, uz suorganizatore Chain Technology j.d.o.o.  i Include d.o.o. te partnere:  Općina Klis, HBOR, Studio Testudo, ITA d.o.o., Nextbike, Tehnološki park Varaždin, Huha na kvadrat, 3PSplit, Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije (MUOSID) i Ven-Zorana j.d.o.o.

Među 18 održanih prezentacija žiri sastavljen od mentora za pobjedničku ideju ovogodišnjeg kampa odabrao je onu Smart Parking Barrier koju je prezentirao Marko Smoljo.

Renomirani predavač Kampa Scott L. Steward je mladim sudionicima iz Metkovića, gimnazijalcima Boži Jovanoviću Bartuloviću i Ivanu Pavloviću uručio Level Up Award u svrhu podizanja svijesti o poduzetništvu kod mladih, obzirom da se upravo njihovom prijavom za kamp ostvario jedan od ciljeva samog kampa, a to je promicanje svijesti poduzetnistva kod mladih. Iz tog razloga uvedena je i ova nagrada koja će se od ove godine dodjeljivati na svakom sljedećem. Metkovski dvojac je izjavio: – Ovo što smo dobili ovdje, mentori predavaci, kontakti, ideje, ljudi, toliko pozitivne energije na jednom mjestu, bez zavisti, ljubmore, nemamo što reći i još sve to besplatno – ostali smo bez riječi.