Vođeni načelom transparentnosti i odredbi Zakona o proračunu, prvi puta u povijesti grada Metkovića Prijedlog Proračuna Grada za iduću godinu i projekcije za naredne dvije godine, upućen je predsjedniku Gradskog vijeća i postavljen na službenu mrežnu stranicu Grada Metkovića www.grad-metkovic.hr i prije zakonski propisanog roka – 15. studenog tekuće godine, pohvalio se danas gradonačelnik Dalibor Milan na novoj službenoj stranici Grada Metkovića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Upravo zbog postojanja nove službene stranice na kojoj je, uz Prijedlog proračuna za 2019. i projekcija za 2020. i 2021., i Proračunski vodič za građane, u Gradu očekuju odličnu ocjenu iz transparentnosti koju bi im u sljedećoj analizi trebao dijeliti Institut za javne financije.

Moram istaknuti kako me čini iznimno zadovoljnim što sam na čelu Gradske vlasti koja je po prvi puta u povijesti Grada Metkovića napravila ovaj iskorak, rekao je gradonačelnik Milan.

Nekako se teško oteti sjećanju da su i do sada objavljivani dokumenti vezani uz Proračun Grada Metkovića na, u to vrijeme, službenoj stranici metkovic.hr (u stupcu na lijevoj strani naslovnice gjde i danas stoje obavijesti iz Grada!).

Kako god bilo, u nastavku možete preuzeti sve dokumente:

1. Prijedlog proračuna Grada Metkovića za 2019. i projekcija za 2020. i 2021. g.
2. Prijedlog Odluke o izvr. proračuna Grada Metkovića za 2019.
3. GRAD METKOVIĆ _ PRORAČUNSKI VODIČ ZA GRAĐANE ZA 2019. G.

 

 

OGLAS