U vremenu kada narodnjački klubovi niču kao gljive poslije kiše, u Metkoviću se u subotu, 23. studenog u 23:00 otvara novi klub sa sasvim drugačijom glazbenom ponudim, otvara se Studio 102.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vedran Crnčević Veco, poznat i kao DJ Vedritunes, i Lovre Đerek odvažili su se otvoriti klub koji preferira urbanu glazbu. Klub se nalazi na lokaciji nekadašnjeg diska (Ulica kneza Domagoja).

Za sutrašnjem otvorenje pripremili su neke od najpoznatijih funk, rock, dance hitova strane i domaće glazbene scene. A u planu im je dovoditi poznatija imena s hrvatske estrade i regije iz klupskog i zabavnoga svijeta poput Nipplepeoplea, Detoura, Ede Maajke, Elementala, raznih cover bendova te DJ imena poput Marijana Felvera, Zookeyja, Jogardea, Torresa i drugih imena elektronske glazbene scene.

Studio 102 želi Metkoviću ponuditi pravi noćni klupski život koji mu nedostaje. Zadatak je nimalo lagan, osobito ako se osvrnemo na komercijalni karakter ovakvih poduhvata kojima trendovi ne idu uvijek u prilog. Stoga će svakoga vikenda u klubu biti različiti programi, prilagođeni široj publici, a istovremeno Veca i Lovre planiraju raditi na vlastitom bendu i DJ programima koji u gradu nedostaju.

Sve novosti vezane uz klub Studio 102 možete pratiti na FB stranici Studio 102. A sada poslušajte Vecu i ne zaboravite sutra doći na otvaranje kluba Studio 102.

OGLAS