Agencija Opus Nekretnine sudjelovale su na 37. Forumu poslovanja nekretninama održanom 16. i 17. svibnja 2024.godine u Zadru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Imali su priliku poslušati vrhunske stručnjake u području nekretnina i čuti novosti u kupoprodajnim procesima te zakonima.

Tržište nekretnina je ušlo u novi ciklus rečeno je na otvaranju 37. Foruma poslovanja nekretninama, koji se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Udruženja poslovanja nekretninama HGK održava u Zadru.

Forum nekretnina je više od dva desetljeća središnje događanje na kojem se okuplja struka, kako bi se informirala o novostima i razmijenila iskustava.

Osim predstavljanja analize tržišta nekretnina i iznošenja očekivanja za nadolazeće razdoblje, na Forumu u Zadru bili su predstavljeni makroekonomski trendovi, Kodeks etike, sudska praksa, a neke od tema su sprječavanje pranja novca, zemljišne knjige, kvalitetno projektiranje zgrada te utjecaj umjetne inteligencije na sektor.

Opus Nekretnine su specijalizirane za posredovanje na području juga Dalmacije, doline Neretve, Pelješca i okolnih područja.

Njihova posvećenost pružanju vrhunske usluge ogleda se u mnogim pozitivnim preporukama i uspješnim transakcijama.

Agencija Opus Nekretnine pruža profesionalan i individualan pristup svakom klijentu te usku suradnju s pravnicima, geodetima i građevinskim firmama kako bi klijentima pomogli proći kroz cijeli proces povezan s nekretninom. Agencija sudjeluje u renovacijama i izgradnji objekata i upravo zbog toga izvrsno poznaje tržište i poslovanje nekretninama.

Opus nekretnine prate klijenta od samog procesa kupoprodaje nekretnine, uzimanju punomoći, pravnih nedoumica, organiziranja etažiranja objekata ili pak poziva geodeta na teren te do same uknjižbe.

O uslugama agencije Opus nekretnine možete se informirati na službenim stranicama: www.opusnekretnine.hr

OGLAS