Jučer je Karate klub Metković nastupio na međunarodnom karate turniru u crnogorskoj Podgorici  povodom 45 godina postojanja organizatora turnira, Karate kluba Omladinac. Na ovom prestižnom turniru nastupilo je 65 klubova iz 8 zemalja, sa 892 natjecatelja.

Karate klub Metković imao je namjeru nastupiti sa kadetskim timom, ali zbog povreda i bolesti drugih natjecatelja, nastupio je sa samo Ante Krstičević. Ante je nastupio kategoriji kadeti -70 kg, u kojoj je bilo 14 boraca. Ante je prvu borbu pobijedio 3:0, drugu borbu sa 2:0, kao i treću gdje sa 2:0 osigurava finalnu borbu. U finalnoj borbi oko 30. sekunde pri rezultatu 0:0, Ante je povrijedio i oštetio palac desne ruke i nije mogao nastaviti borbu, te osvojio srebrenu medalju.

Kadetskom i juniorskom timu Karate klub Metković koji broji 9 boraca predstoji državno natjecanje koje će se održati u Rijeci u studenom mjesecu, a prije toga će odraditi još tri kontrolna turnira u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH nakon kojih će trenerski tim odrediti one koji će predstavljati klub i naš grad na državnom prvenstvu.