Danas, s početkom u 15:30, u Hotelu Merlot u Opuzenu bila je upriličena dodjela priznanja i nagrada za najuspješnije automobiliste za 2018. prvenstva Regije jug.

Zavidan uspjeh u juniorskoj kategoriji (do 23 godine) ostvarili su Metkovci Darijo Čarapina i Toni Bebić koji voze za AMK Racing klub Ploče. Oni su u različitim kategorijama osvojili čak pet nagrada.

Toni Bebić je juniorski prvak Dalmacije u disciplini kronometar u klasi 7 (vozila do 2000 ccm), viceprvak u disciplini o te treći u disciplini autoslalom.

Darijo Čarapina je junioirski prvak Dalmacije u disciplini ocjensko-spretnosne vožnje te viceprvak u istoj disciplini u klasi 3 (vozila duža od 4 m).

Naši vozači mogu biti zadovoljni s postignutim rezultatima, osobito ako se uzme u obzir da se uglavnom sami financiraju s tek ponekim sponzorom i da su bili u konkurenciji vrlo dobrih vozača.

Utrkama u prosincu već su počele pripreme za novu sezonu koja uključuje i poboljšanje vozila. Dario nastupa s vozilo Fiat Bravo 1600 ccm klasa 5, a Toni s Yugom 1600 ccm klasa 5 i BMW-om E30 klasa 7.

Pred nama je još jedna zanimljiva sezona u kojoj se planira jedna utrka voziti u Metkoviću.