U petak je u Kninu svečano obilježena 21. obljetnica vojno redarstvene akcije „Oluja“, te je proslavljen Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Svečanost je započela podizanjem zastave na kninskoj tvrđavi, a cjelodnevni prigodni program nastavio se u središtu grada završivši večernjim koncertom Marka Perkovića Thompsona. Rijeke ljudi slile su se u Zvonimirov grad kako bi obilježili ovaj za Hrvate veliki dan.
Na put prema Kninu svojim biciklima uputili su se i članovi BK Metković Luka Volarević, Dalibor Talajić, Pero Primorac i Alen Liković kako bi prisustvovali ovom događaju i odali počast svim poginulim braniteljima.
Pod sloganom „Da se ne zaboravi“ ekipa je u petak ujutro oko 01,00 sat krenula iz Metkovića preko Gruda, Imotskog, Sinja, Vrlike do Knina, gdje su stigli oko 12,30 sati. Posjetili su kninsku tvrđavu, te odali počast svim poginulim braniteljima ispred Spomenika hrvatske pobjede Oluja 95.
U 2 dana ova hrabra družina prevalila je preko 400 km, spavali su i odmarali po parkovima i livadama, a pri povratku u Metković zadnjih 90 km vozili su po jakoj kiši i pljuskovima.
Za neke ludost, za neke hvale vrijedna inicijativa, a za njih veliko ostvarenje i motivacija za buduća postignuća.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
OGLAS