U nedjelju, 25. listopada, u Otoku kod Sinja na popularnoj Vučjoj stazi je održano 1. kolo XCZLD-a  na kojoj su pregršt medalja osvojili biciklisti Biciklističkoga kluba Metković.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prvi su na stazu izišli Vinko Bulum (U17) i Antea Kaleb (žene 30+). Vinko je pomeo konkurenciju i premoćno osvojio zlatnu medalju, dok je Antea osvojila srebrenu medalju u svojoj kategoriji.

U drugom djelu utrke startali su Marijo Krstičević i Frane Vuica u kategoriji 30-40. Frane je bio petnaesti, dok je Marijo morao odustati radi puknute gume.

Nakon velikih su startali mali bajkeri

U kategoriji U9 kod dječaka Duje Krstičević je došao do četvrtog mjesta, dok se kod cura Erika Malezija okitila zlatom, a Cvita Talajić srebrom.

U kategoriji U11 Iva Dominiković je bila brončana, a Gabrijela Marević četvrta. Kod dječaka Antonio Krstičević  je osvojio zlatno, a Jure Vištica srebro.

U kategoriji U13 Lara Bokšić je bila srebrena, a Mara Talajić peta. Kod dječaka Marko Talajić je osvojio broncu, Mate Krstičević je bio četvrti, a David Leontić deseti.

U kategoriji U15 Petar Zloić je doživio puknuće gume.

Proglašenje najboljih u prošloj sezoni

Prije proglašenja pobjednika utrke proglašeni su i ukupni pobjednici za sezonu 2019/2020. U ukupnom poretku klubova BK Metković osvojio je odlično drugo mjesto iza najboljeg dalmatinskog kluba BBK Orlovog kruga.

Antea Kaleb je ukupna pobjednica kategorije žene, dok je Vinko Bulum vice prvak kategorije U17.

Najbolji u kategoriji U9 kod dječaka je Antonio Krstičević, Jure Kuzman je bio odličan treći. Kod cura prva tri mjesta su zauzele Iva Dominiković, Cvita Talajić i Erika Malezija.

Kategorija U11 opet u znaku BK Metković. Kod cura je najbolja Lara Bokšić, Mara Talajić je treća dok je kod dječaka vrh zauzeo Mate Krstičević ispred Jure Vištice.

Kategoriju U13 osvojio je Marko Talajić.

– Iskrene čestitke svim natjecateljima i ekipi iz BK Kamešnice na čelu s Bašom za organizaciju, a naravno najveće čestitke našoj BKM obitelji i puno sreće i zabave u narednoj sezoni XCZLD-A, kažu u BK Metković.

Fotogaleriju iz Otoka možete pogledati na FB stranici Biciklistički klub Metković.

OGLAS