U nedjelju je BK Metković proslavio svoj prvi rođendan. Rođendansko slavlje  započelo je biciklijadom po gradu kojom prilikom su predstavljeni novi dresovi Kluba, a ruta biciklijade povezala je sjedišta većine sponzora Kluba gdje su izvršena prigodna fotografiranja (caffe bar Casper, Trgovina „Preko“, T-reklam, Rasadnik Prud, Restaurant Đuđa & Mate, Dalmata, Caffe bar „No limit“, Auto škola „Žabac“, Uniqa osiguranje).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon biciklijade slavlje se nastavilo u caffe baru „Casper“ gdje je domaćin organizirao prigodni roštilj za sve članove i sponzore Kluba.  Uz članove i sponzore svojim dolaskom proslavu su uveličali i zamjenik gradonačelnika grada Metkovića Nikola Grmoja, te predsjednik sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko koji su pohvalili rad i napredak  Kluba u prvih godinu dana postojanja, te zaželjeli puno sreće u daljnjem radu.

U ovih godinu  dana BK Metković organizirao je međunarodnu biciklijadu „Ono malo više“ ,rekreativno brdski đir „Bitka na Neretvi“, utrku XC zimske dalmatinske lige „Narona 2015“,akciju prikupljanja humanitarne pomoći za nadbiskupsko sjemenište Petar Barbarić u Travniku, a jedna od najvećih i najtežih stavki je bila nabavka biciklističkih dresova. Isto tako Klub je sudjelovao na natjecanjima i ostalim manifestacijama u organizaciji drugih biciklističkih klubova, gdje su promoviranilub, grad i biciklizma kao rekreativni, sportski i zdravi način življenja.

“Prezadovoljni smo stvarima koje smo uradili u ovih godinu dana i želimo tako nastaviti u budućnosti. Veliko hvala svim članovima i prijateljima Kluba koji su uložili puno truda, volje i vremena kako bi na bilo koji način pomogli Klubu i naravno hvala svim sponzorima i donatorima što su prepoznali naš rad i pomogli nam kad je trebalo” – zaključio je predsjednik BK Metković Dalibor Talajić.

http://www.bkmetkovic.com/

OGLAS