Jučer, petnaestog dana Božićnog malonogometnog turnira Metković 2018., odigrane su četiri utakmice četvrtfinala, po dvije u juniorskom i seniorskom dijelu.

Među juniorima polufinale su izborili Mali zeleni Metković koji su pobijedili Domaći vrcani Dalmata ekipu 4:3, te CB Crveni patuljak iz Opuzena koji je pobijedio RK Mehaniku Metković 4:0.

U seniorskom dijelu turnira polufinale nakon izvođenja penala izborila je ekipa Karliko Ljubuški pobijedivši ekipu Marko Bošković iz Stoca 6:5. U regularnom vremenu su je bilo 1:1.

Druga seniorska utakmica je završila minimalnom pobjedom MNK Škarapa Momići, oni su slavili u srazu s CB Carpe Diem (1:0).

Danas su na rasporedu posljednje utakmice četvrtfinala, po dvije iz juniorskog i seniorskog dijela turnira. Bit će zanimljivo vidjeti dvoboj dviju domaćih ekipa, branitelja naslova Jerkovca i njihovih susjeda s Crnog puta. Danas igraju:

  • u 17h Šumari – Kraj Škole (J)
  • u 18h Auto Agent Skvadra – Tumbacija Stolac (J)
  • u 19h UL Jerkovac MNK Crni put Pekarstvo Metkovka (S)
  • u 20h MNK Travari Ploče – Otrić Seoci hotel Riva Brist (S)

U petak i subotu su na rasporedu polufinalne utakmice, a u nedjelju, zadnjeg dana turnira, igraju se utakmice za pozicije.