Poznati su izvođači i pjesme 24. Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2021., koje će se izvesti 21. kolovoza na festivalskoj ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske. U večeri novih skladni će treći put zaredom nastupiti Branko Medak, a među debitantima je i Elvis Sršen Noa.

Za jedinu večer, onu Novih skladbi Šibenik 2021., festivalski žiri u sastavu Dušan Šarac, umjetnički direktor, Damir Marušić, voditelj festivalskog orkestra, Mate Anić, skladatelj i glazbenik, Dalibor Mirčeta, glazbenik, te direktor festivala Branko Viljac, odabrali su 24 od 131 skladbe pristigle na natječaj.

Na ‘Hrvatskome Sanremu’ ovog ljeta nastupit će devetoro festivalskih debitanata, no oni su otprije poznati publici. To su Jure Brkljača, Petra Antolić, Tena Vodopija, Tedi Grubica, Noa Rupčić, Anezi, Elvis Sršen Noa, Viven Galletta i Nikša Sviličić u duetu s Nenom Belanom, saznajemo od Branka Viljca, direktora Festivala.

Uz već renomirane festivalske izvođače kao što su Četiri tenora, potom dalmatinsko-kvarnerski vokalni kvartet u sastavu Branko Medak, Duje Stanišić, Katja Budimčić i Nika Pastuović, te Zdravka Škendera, Ivana Ivu Županovića i Anju Viktoriju Peršić, nastupit će također kantautori Elis Lovrić, Duje Stanišić, Elvisa Sršen Noa, Kristina Boban, Lili Gee Bend, Nikša Sviličić u duetu sa Nenom Belanom, Branimir Bubica i klapa Sebenico, The Ljubičanstveni, Anezi, Saša Jakelić, Tommi Mischell i gošća iz Slovenije Nina Donelli uz pratnju klape More.

Više na Šibenski.hr.