Lino Červar može odahnuti, hrvatska reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Egiptu putuje u najjačem sastavu.

Sjajne su vijesti u četvrtak razveselile sve u reprezentaciji jer se Marin Šego vratio iz Montpelliera te je od tamošnjih liječnika i od kluba dobio dozvolu da može započeti s treninzima!

Izbornik Lino Červar je najavio kako će u Egipat voditi tri golmana, uz Marina Šegu na put će krenuti Ivan Pešić i Mate Šunjić. Njih su dvojica sjajno odradili svoje role na utakmici protiv Španjolaca, a trebali bi braniti i u prvom krugu SP-a u kojem Hrvatska igra protiv Japana (15. siječnja), Angole (17. siječnja) i Katara (19. siječnja).

Drugi krug natjecanja na SP-u počinje 21. siječnja i do tada bi Šego trebao biti potpuno spreman, a svi se nadaju kako će do tada i Ivan Karačić riješiti svoje probleme. Červar ga i dalje drži na popisu kandidata za SP i može ga pozvati u svakom trenutku.

‘Kauboji’ su započeli završne pripreme za nastup na SP-u u Egiptu. U prvoj pripremnoj utakmici u Poreču pobijedili su aktualne europske prvake Španjolce 31:28, a u subotu (9. siječnja) na rasporedu je uzvrat u Madridu.