Humanitarna pomoć prikupljena u organizaciji GD Crvenog križa Metković s područja gradova Metković, Opuzen i neretvanskih općina danas će biti prevezena na područje Banovine.

Iz NTL-ova skladišta u Metkoviću su oko 13 sati ukrcane 24 palete pomoći koje će šleperom Neretva prometa biti prevezene u centralno skladište u Sisak. Volonteri Crvenoga križa su ovih dana sve to sortirali, zapakirali i složili: hranu, dječju hranu, voće i povrće, higijenske potrepštine, zaštitnu opremu (dezinficijensi, maske, rukavice), grijalice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Sva prikupljena pomoć će biti podijeljena na području Sisačko-moslavačke županije. – rekla je predsjednica GD Crvenog križa Metković Nela Orlović.

Napominjemo da će na Banovinu danas biti dopremljena i pomoć koja je prikupljena u organizaciji GD Crvenoga križa Ploče.

– Danas je utovarena donacija namirnica, higijenskih potrepština i grijalica za nastradale u potresu, koja sutra kreće prema odredištu. Zahvaljujemo našim volonterima koji su pomogli pri slaganju, razvrstavanju te utovaru i sugrađanima koji su svojim donacijama osigurali pomoć mnogim nastradalim građanima. – kažu u Crvenom križu Ploče.

OGLAS