Večeras je na rasporedu prva od dvije polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva. U Sankt Peterburgu će u 20 sati na travnjak istrčati Francuzi i Belgijanci. Ono što nas više zanima je sutrašnja druga polufinalna utakmica između Hrvatske i Engleske koja se u 20 sati igra na moskovkom stadionu Lužnjiki.

I dok nas Englezi tapšu po ramenu riječima Umorni ste, ne možete dalje! Prejaki smo za vas!, podršku Vatrenima uputio je putem Instagrama dojučerašnji kapetan Darijo Srna, rekorder po broju nastupa za Hrvatsku (134), koji se od reprezentacije oprostio u Portugalu prije dvije godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Njegova poruka Vatrenima nije promakla engleskim medijima:

Sutra je za povijest i za beskonačnost! Hvala vam što živite sve naše zajedničke snove i što sve one godine nisu bile uzalud! Hvala vam što sam i sada tamo s vama, svaki korak, svaki korner, svaki faul, svaki aut i svaki penal! Hvala vam što ste zauvijek moje srce i duša, moja braća, i više od toga! Hvala vam jer znam da i ovaj put sve ovo radite i za sebe i za sve nas! Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni – uvijek Vatreni’ – napisao je Dario.

OGLAS