Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima, u pratnji gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, obišli su, ususret tehničkom prijemu, prostore Dnevne bolnice Metković.

Ovo je projekt od velikog značaja za Metković, Dolinu Neretve i cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju. U Dnevnoj bolnici ovdje u Metkoviću svi naši sugrađani dobit će adekvatnu zdravstvenu skrb za koju su dosad morali odlaziti u Opću bolnicu Dubrovnik. U Metkoviću će raditi liječnici iz Opće bolnice Dubrovnik, a našim sugrađanima omogućit će se specijalistički pregledi iz područja interne medicine, ginekologije, kirurgije, psihijatrije i pedijatrije, istaknuo je župan Dobroslavić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan zahvalio je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na ustrajnom zalaganju za projekt Dnevne bolnice.

– Pojedinci su govorili kako se ovaj projekt nikad neće realizirati. Mi smo ponosni što danas stojimo ispred gotovo završene Dnevne bolnice koja puno znači svim stanovnicima s područja Neretve. Dubrovačko-neretvanska županija u ovaj projekt uložila je više od 16 milijuna kuna i još jednom izražavam svoju iskrenu zahvalnost i podršku, rekao je gradonačelnik Milan.

U sklopu obilaska Dnevne bolnice, predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije obišli su i prostore budućeg Centra za djecu s poteškoćama u razvoju Ruka prijatelja koji će biti realiziran suradnjom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića. Procijenjena vrijednost projekta je 7,7 milijuna kuna, a zajedničko financiranje dogovoreno je na sastanku održanom u prostorima Grada Metkovića.

OGLAS