Svečano misno slavlje sinoć u 19 sati u crkvi svetog Nikole bilo je oproštajno za don Senka i don Antu Antunovića. Točno u ponoć prestala je njihova služba u župi Svetog Nikole u Metkoviću, a počela ona u župi Kraljice Neba i Zemlje u Pločama.

U punoj crkvi don Senko i don Ante su se zahvalili pojedincima i cijeloj župnoj zajednici na svemu, te zamolili za molitvu naročito za nove svećenike koji dolaze u župu Svetog Nikole. Don Senko je završio na dirljiv način kada je rekao: ” Sutra ujutro ne moram se pozdraviti sa nijednom obitelji u ovoj župi..” te je prstom pokazujući na vjernike dodao: “…jer, ovo je moja obitelj, OVO JE MOJA OBITELJ!” – što je izazvalo gromoglasan pljesak te izmamilo pokoju suzu na licima vjernika.

Također, i vjernici su se na prigodan način zahvalili bivšim sužupnicima te su im poklonili sliku na kojoj je crkva Svetog Nikole, te CD sa posvećenja slike na kojoj su upisana imena poginulih branitelja iz župe Svetog Nikole.

Don Senki i don Anti želimo sreću na novoj župi u Pločama, te dobrodošlicu novom župniku don Davoru i župnom vikaru don Miroslavu!