Bliži nam se svetkovina Svih svetih i spomendan na naše pokojne Dušni dan. Mnogi vjernici će ove dane iskoristiti za dolazak na grobove svojih pokojnih i otići na mise za njihove duše.

Stoga smo se raspitali za raspored bogoslužja u metkovskim župama i u Župi Vid.

Župa sv. Ilije proroka Metković

Na svetkovinu svetkovinu Svih svetih sv. mise u crkvi sv. Ilije su u 6:30 i u 9 za one koji slave ovu svetkovinu te u 18 sati večernja sv. misa za duše u čistilištu. U 15 sati je sv. misa na gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka.

U petak, na Dušni dan sv. misa u crkvi sv. Ilije je u 6:30, a 15 sati sv. misa je na gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka. Ovoga dana neće biti večernje sv. mise u 18 sati.

Župa sv. Nikole biskupa Metković

U četvrtak, na svetkovinu Svih Svetih svete mise u crkvi sv. Nikole u Metkoviću su u 9 i 18 sati, a na gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka u 15 sati kada će se moliti odriješenje za pokojne. U Borovcima je misa s odriješenjem za pokojne u 9 sati, a na Novim Selima u 10:30.

U petak, na Dušni dan sveta misa s odriješenjem za pokojne u crkvi sv. Nikole u Metkoviću je u 18 sati, a na gradskom groblju sv. Ivana u 15 sati. U Borovcima je sv. misa u  9 sati, a na Novim Selima u 10:30.

Župa Gospe Snježne Vid

Na svetkovinu Svih Svetih (četvrtak) sv. misa u Prudu je u 8:30, a u Vidu župna sveta misa je u 10 sati.

Na Dušni dan (petak), sv. misa s molitvom odriješenja za pokojne na mjesnom groblju je u 9 sati.