Tradicionalno 10 po redu Ribarska noć, koja se u organizaciji Mjesnog odbora Ploče održava ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje, privukla je veliko mnoštvo posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske, prenosi Rogotinski portal.

Oni su svojim prisustvom dali na još većoj važnosti ovoj velikoj pločanskoj ‘fešti’. Osim njih posebnu pozornost izazvalo je čak 80 ovogodišnjih ribarskih ekipa koji su cijelu večer za goste pripremale brojne riblje delicije i specijalitete.

Glavar Ploča i jedan od organizatora Ribarske noći u Pločama Zoran Bule, srdačno se zahvalio svim posjetiteljima i ribarskim ekipama te svim sponzorima koji su doprinijeli organizaciji ovog velikog i važnog zabavnog događaja za Ploče. Organizatori su se prisjetili svog tragičnog preminulog prijatelja i jednog od organizatora prijašnjih Ribarskih večer u Pločama Đanija Vukovića.

Manifestacija u sklopu Pločanskog ljeta, Ribarska noć i ove godine ispunila očekivanja velikog mnoštva posjetitelja… Veliku fotogaleriju možete pogledati na Rogotinskom portalu.