Na kraju najuspješnije godine u svojoj povijesti Veslačkoga kluba Neretvanski gusar je u subotu zaključio zajedničkim fotografiranjem na Unki koje će osim za arhivu poslužiti i za izradu kalendara za 2022. godinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

VK Neretvanski gusar je povijesni uspjeh postigao na Prvenstvu Hrvatske 2021. – prvo mjesto u kategoriji mlađi kadeti (kadeti B).

Veslačkog saveza Dalmacije je Klubu dodijelio priznanja za Kup i Mini Kup regate 2021. VS Dalmacije: ukupni je pobjednik Mini kupa i pobjednik u kategoriji kadeta B, a klubu je dodijeljena i nagrada za najboljeg trenera Mini kupa.

Ova izazovna veslačka sezona završila na najbolji mogući način, te je uz veliki uspjeh na Hrvatskom veslačkom prvenstvu ovo definitivno najbolja veslačka sezona u povijesti našega kluba. Nadamo se da će, ako to dopuste prilike, i sljedeća sezona biti jednako uspješna. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji podržavaju naš rad, a osobito svim našim sponzorima te Gradu Metkoviću, ukratko su saželi godinu za pamćenje u VK Neretvanski gusar.

OGLAS