Iako mnogima u godinama koje slavi Ghetaldus Dalmacija trebaju pomagala za vid, ovaj 65 godišnjak čitav svoj životni vijek brine upravo o očima.

Oči su nam prozor u svijet, a i ne kaže se slučajno da osobu koju volimo čuvamo kao oči u glavi. Prepustite stručnjacima Ghetaldus Dalmacija brigu o vašim očima da biste neometano uživali u pogledu. Ulažući u stručni kadar, a održavajući najvišu razinu profesionalnosti s optimalnim materijalima izrade Ghetaldus Dalmacija u kontinuitetu već dugih 65 godina rade odmak na tržištu, a za rođendan su predstavili rebrendiranje ukazujući kako je potrebno stalno ići u korak s vremenom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Povodom slavlja 65. rođendana daruju -30% na asortiman (brendovi Celine, Fendi, Dior i Black Finn nisu dio ove akcije). Akcija od 30% popusta odnosi se i na stakla. Kod za popust potražite na web stranici i društvenim mrežama Ghetaldus Dalmacija i priložite ga prilikom kupnje.

Besplatna kontrola dioptrije i specijalistička kontrola vida uz pregled stručnjaka ukazat će vam na sve sljedeće korake koje trebate poduzeti kako bi vaše oči bile zdrave. Pri odabiru dioptrijskih naočala, stakala ili leća osoblje Ghetaldus Dalmacija asistira i usmjerava, tako da vaš odabir ne bude samo stilski pogođen već i najbolji mogući odabir baš za vas.

Iz Optika Ghetaldus Dalmacija sugeriraju redovitu kontrolu dioptrije bez obzira na stanje vida kako bi se pravovremeno utvrdilo ili preveniralo moguće poteškoće, a u njihovim optikama uz pomoć educiranog kadra i najnaprednije opreme vaš vid je u sigurnim rukama.

Lokacije poslovnica Optika Ghetaldus Dalmacija provjerite na https://www.ghetaldus-split.hr/poslovnice/

Ghetaldus Dalmacija – uživaj u pogledu!

OGLAS