Pjesmom Plaćenik, u kojoj je vokal ovoga puta bio Goran Karan, splitska grupa Galeria najavila je izlazak dugoiščekivanog albuma Galeria – Friends.

Za stihove je zaslužan Denis Batinović Pekma, a za glazbu Miro Alduk. Ovaj tandem potpisuje većinu pjesama na navedenom albumu. Alduk je radio i na aranžmanu s Janom Ivelićem i Fedorom Boićem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pjesma ‘Plaćenik’ naš je četvrti novi singl i spot, a ujedno i najava albuma ‘Galeria – Friends’. Spot je sniman u prekrasnom ambijentu splitskog kluba Plan B u režiji Matka Petrića, a ovoga puta ulogu glavnog vokala preuzeo je fenomenalni Goran Karan, kazao je Alduk.

– Posebno mi zadovoljstvo kada moji stihovi dobuju glazbeno ruho, a osobito to čuti u izvedbi vrhunskih vokala kakav je naš Goran Karan. Iskustvo mi kaže da sve što se radi s dušom u sebi ima Božji prst, kazao je Pekma.

Na albumu su se Galeriji osim Gorana Karana, Tedija Spalata, Giuliana i Alena Nižetića pridružili i Hari Rončević, Petar Dragojević, Ivo Jagnjić te Dado Topić. Do njegovog izlaska članovi grupe Galeria poručuju: Nadamo se da će se slušateljima svidjeti i ova glazbena suradnja!

Foto: scardona.hr

OGLAS