Sinoć je u CB Havana održano drugo kolo istoimenoga pub kviza u kojem je pobjedu odnijela debitantska ekipa Na rubu znanja.

Ukupno je sudjelovalo 13 ekipa, tri više nego u prvom kolu, a od te tri dvije su došle do postolja ili nagrada. Ekipa Na rubu znanja je osvojila najviše bodova čemu je, uz besprijekorno znanje, doprinijela odlična taktike u drugom krugu. Za svoj nastup nagrađeni jumbo pizzom u Pizzeriji Milano.

Pobjednici iz prošloga kola ekipa Djevojko, pardon! ovaj put su se morali zadovoljiti drugim mjestom i kino ulaznicama Kina Pobjeda. Treće mjesto pripalo je ekipi Domagoj ne može, međutim, ostatak ekipe je očito pokazao kako ipak može. Oni će se zasladiti s palačinkama u Vanilli.
Tura pića u kolu sreće pripala je ekipi Brondies, a besplatnu kavu tijekom cijelog tjedna ispijat će momci iz ekipe Murga drot.
U ovom kvizu tražio se nesuđeni punac Renea Artoisa koji dijeli ime s aktualnim vozačem Formule 1, afrička država koja se krije u anagramu jedne južnoameričke države, paravojna organizacija utemeljena 1959. i raspuštena 2018…
Sljedeće, treće kolo Havana pub kviza bit će u ponedjeljak, 21. listopada, u 19:30.