Nakon objave debitantskog albuma “Dalmacija uvik fali” i osvojene 3. nagrade publike na Splitskom festivalu, cijenjeni neretvanski tenor Branko Medak snimio je nekoliko zanimljivih i pamtljivih melodija poput, “Jutro jutra mog” pjesmu autora Denisa Batinovića koju je uz Medaka izveo jedan od najpoznatijih dalmatinskih kantautora, Tedi Spalato. Potom tu je i pjesma koju neizostavno na svadbenim svečanostima traže mladenci – „Dokle dišem bit ću tvoj”.

Godišnje me tridesetak mladenaca zovu upravo zbog nje i svoj nadraži trenutak žele okruniti uz ovu melodiju -kazuje nam glazbenik iz Neretve. Snimio je i pjesmu „Do neba i nikad nazad” koju je posvetio svojoj supruzi … – Da napisao sam tekst i glazbu za ovu pismu koju sam posvetio svojoj ženi, ali i svim muževima koji bi često trebali u ljubavi kazati ovakvu rečenicu i uistinu uz nju stati cijelo vrijeme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Inače , Branko Medak je jedan od rijetkih hrvatskih pjevača koji sjajno zabavlja, nasmijava, uveseljava i glazbeno educira brojne gledatelje i slušatelje koji ga žele vidjeti na koncertnim događanjima, festivalima, zatvorenim zabavama i slično. Posljednjih dana priprema se ostavriti duet s Draženom Zečićem s kojim će kao odličan prijatelj razveseliti hrvatsku glazbenu javnost, objavio je HRT Radio Split.

Potječe iz neretvanskog kraja, uzor mu je Vinko Coce i želi glazbu živjeti na način kako ju je zamišljao od malenih nogu. Kako je Branko jako tražen tijekom cijele godine odlučili smo ga ugostiti i predstaviti javnosti njegova razmišljanja, ideje i želje.

Foto: Denis Šabić / HRT Radio Split

OGLAS