Home AB Ivana Bašić, učiteljica Osnovne škole Opuzen, dobitnica je Nagrade ‘Ivan Filipović’

Ivana Bašić, učiteljica Osnovne škole Opuzen, dobitnica je Nagrade ‘Ivan Filipović’

0
Ivana Bašić, učiteljica Osnovne škole Opuzen, dobitnica je Nagrade ‘Ivan Filipović’

Ivana Bašić, učiteljica Osnovne škole Opuzen, dobitnica je Nagrade Ivan Filipović. Riječ je o najvećem priznanju u obrazovnom sustavu RH. U jakoj konkurenciji Odbor za dodjelu nagrade prepoznao je odgojno-obrazovni rad učiteljice Bašić, kojoj ovo nije prvo priznanje, ali je kruna njezina dugogodišnjeg rada s učenicima.

Najviše zahvaljujem svojoj obitelji jer imaju razumijevanje za moje aktivnosti. Hvala i svima vama koji me svakodnevno bodrite na mom FB profilu i radujete se skupa sa mnom. Ovo je kruna moga rada, teku mi suze radosnice, u šoku sam. Ove godine je konkurencija bila izrazito jaka i čestitam svim dobitnicima. – izjavila je za Dubrovački vjesnik učiteljica Bašić, koja je ovom prilikom zahvalila podršci kolega iz deset zemalja na pismu preporuke kao i kolegicama koje su se nagovorile da prikupi potrebnu dokumentaciju i sudjeluju u izboru.

​Podsjetimo, Ivana Bašić dobitnica je i nagrade Global Teacher Award koja se dodjeljuje učiteljima i nastavnicima, koji daju poseban doprinos svojoj profesiji, a ustanovio ju je Alert Knowledge Services (AKS) iz Indije. Zanimljivo je napomenuti da se Ivana Bašić 2019 godine tako našla među sto najboljih učitelja na svijetu. Dobitnica je brojnih domaćih i međunaornodih priznanja za svoj odgojno-obrazovni rad.

Piše: Stanislav Soldo / DV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here