U nedjelju navečer u Hotelu Narona u Metkoviću je održana izborna skupština Veslačkoga kluba Neretvanski gusar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon izvješća Predsjednika kluba Vide Jeramaza o radu kluba za vremenski period 2018 – 2021 godine a potom i predsjednika nadzornog odbora Antonia Crnčevića o stanju financija za isti period, izabrana je nova – stara uprava Kluba, predsjednik, tajnik Kluba te nadzorni odbor. Predstavljen je i program rada i financijski plan za predstojeće četverogodišnje razdoblje Kluba.

Važno je istaknuti da je u proteklom četverogodišnjem razdoblju klub kupio nekoliko novih i polovnih regatnih čamaca i  druge veslačke opreme, a to su pratili sve bolji rezultati veslača na Hrvatskom veslačkom prvenstvu a posebno na regatama Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Nadamo se da će u novom mandatu Klub biti jednako uspješan.

Upravu VK Neretvasnki gusar čine: predsjednik Vido Jeramaz, potpredsjednik Joško Erceg, tajnik Davor Gnječ, Upravni odbor (Svebor Gluščević, Mato Glavinić, Mario Bebić, Ante Brozović, Slobodan Medak, Matko Delija i Ante Bošković), Nadzorni odbor (Antonio Crnčević, Ivan Boras i Ivan Ćelić).

OGLAS