Jučer je na igralištu iza Vage održana selektivna utakmica HNS za područje Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je sudjelovalo petnaest nogometašica iz ŽNK Neretva.

Utakmica je organizirana u koordinaciji s Božidarom Miletićem, izbornikom U-19 ženske hrvatske nogometne reprezentacije i članom stručnog stožera A reprezentacije koji je ujedno i trener prvoplasirane ekipe ŽNK Split. Asistirao mu je trener Duško Mijoč, a ovaknu utakmicu nije moga propustiti šef stručnog stožera ŽNK Neretva Ante Markota.

Miletić je pohvalio rad Neretvinih trenera i najavio da će nekoliko nogometašica dobiti pozive u izbornu ekipu Dalmacija što je prva stepenica prema reprezentaciji Hrvatske.

Ova selekcijska utakmica i dolazak izbornika Miletića u Metković još je jedan dokaz kvalitetnog rada u našoj nogometnoj školi. Stoga još jednom pozivamo sve one cure koje žele trenirati da nam se jave i tako postanu dio uspješnog ŽNK Neretva. Upisi su otvoreni tijekom cijele godine, sa zadovoljstvom poručuju iz Neretve.