Živimo u vremenu velike inflacije, kupovna moć građana sve je manja, a sve je više onih koji pronalaze različite načine za organizaciju pametnije kupovine, a sve kako bi ublažili efekte galopirajućeg porasta cijena koji je, po svemu sudeći, tek započeo… 
Upravo zato, domaći kreativci bacili su se na posao i kreirali mobilnu aplikaciju 33% koja predstavlja itekako koristan alat za potrošače, a koja se među korisnicima u Hrvatskoj trenutno nalazi na samom vrhu najkorištenijih domaćih aplikacija na tržištu! No, kako točno ova aplikacija funkcionira? Mobilna aplikacija naziva 33% nudi korisnicima preglede popusta na proizvode svih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, dajući građanima pregledan uvid u aktualne i buduće popuste koji im dozvoljavaju da organiziraju kupovinu kao nikada do sada! Ono što je građane posebno oduševilo jest činjenica da aplikaciju mogu koristiti potpuno besplatno, a što ju je na koncu i dovelo na sam vrh aplikacija za mobilne telefone u kategoriji besplatnih aplikacija za kupovinu u Hrvatskoj.
Reakcije korisnike jasno pokazuju da su ljudi oduševljeni user-friendly” pristupom na našoj aplikaciji koja pruža zaista jednostavnu pretragu i vidljiv prikaz traženih proizvoda. Nema nikakve sumnje da je situacija s divljanjem cijena u maloprodaji popularizirala našu aplikaciju jer ona doista omogućuje značajne uštede u odnosu na sve veće redovne cijene u trgovinama”, kazao je Josip Muller, autor aplikacije. Više informacija o aplikaciji saznajte ovdje.
OGLAS