Veslačkom klubu stigao je još jedan čamac, dvojac na pariće njemačkog proizvođača „Empachera“. Ovaj čamac doniran je od strane HVK Gusar, na inicijativu gđe Željane Musulin, tajnice Veslačkog saveza Dalmacije, ujedno i člana VK Neretvanski gusar. Iako polovan čamac, u dobrom je stanju i jako će dobro poslužiti za natjecateljski pogon. Stoga, veslači i uprava kluba zahvalni su za ovu donaciju.
Također, može se primijetiti da se sada stvaraju normalni uvjeti za trening, te da se natjecateljski pogon polako povećava i da u klubu vlada izrazito pozitivna i motivirajuća atmosfera, a tome svakako doprinose i ovakvi događaji. Kao što je već najavljeno, klub uskoro namjerava kupiti novi natjecateljski skif , što iziskiva velika novčana sredstva, od kojih je jedan veći dio osiguran, međutim za ostvarenje kupnje nedostaje jedan manji dio sredstava. Stoga, veslači i uprava mole sve one koji žele doprinijeti kupnji ovog čamca da se obrate predsjedniku ili tajniku kluba.
Ovaj vikend očekuje nas regata u Makarskoj, nadamo se da će nas poslužiti lijepo vrijeme. U Makarsku odlazimo sa punom prikolicom čamaca. Također, regatu će moći gledati i oni najmlađi koji pohađaju školu veslanja kako bi bili podrška našem natjecateljskom pogonu ali i vidjeli što iz zapravo očekuje u budućnosti.

izvor /VK NERETVANSKI GUSAR/