Tradicionalni božićni domjenak VK Neretvanski gusar održan je jučer na Unki s kojim je zaključena još jedna uspješna godina naših veslača. Na druženju su se okupili bivših i sadašnjih članova, veslača i njihovih roditelji te sponzora i donatora, koji sve više prepoznaju rad toga uzornog sportskog kolektiva, a pridružio im se i gradonačelnik Dalibor Milan.

Ove su godine naši veslači imali državnu prvakinju u samcu – Natašu Šustić (već četvrtu godinu zaredom za lake seniorke) te Nikolu Mijića u kategoriji mlađih kadeta. Ukupni su pobjednici u Minikupu Veslačkoga saveza Dalmacije u kategoriji mlađih kadeta te drugi u istoj kategoriji Kupa Veslačkoga saveza Dalmacije. Osvojeno je mnoštvo odličja i pehara na različitim natjecanjima.

Predsjednik Kluba Vido Jeramaz Nikoli Mijiću i Nataši Šustić predao je klupska priznanja, a Ante Zovko Nataši Šustić priznanje Sportske grada Metkovića.

Uprava Kluba pobrinula se da svojim veslačima omogući još bolje uvjete rada, u čemu im je uvelike pomogla lokalna zajednica, Grad Metković i Županija s njihovim Sportskim zajednicama. Još jednom se zahvaljujemo svojim sponzorima i donatorima, uz čiju su pomoć u protekloj sezoni nabavili dva nova školska samca s veslima, polovni dvojac bez kormilara te teretanu opremili novim utezima i spravama za vježbanje, poručuju iz VK Neretvanki gusar.