Julija Bošnjak, ovogodišnja natjecateljica showa Život na vagi, svojom je životnom pričom dirnula tisuće ljudi u Hrvatskoj. Nekadašnja časna sestra rastužila je javnost izjavom kako u kući nema ni krevet, pa je natjecateljica Jelena Putnik odlučila skupiti novac da joj pomogne. Julija je osim što je dobila novi krevet i krov nad glavom dobila i novi izgled, koji je oduševio gledatelje showa, prenosi Index.

“Sve ima svoj rok trajanja pa tako i moj boravak u showu Život na vagi. Ispadanje iz showa nije me pogodilo, kao ni prvi put, sve je to očekivano. Davno sam premašila svoja očekivanja u ostanku od dva, tri tjedna! Od ukupnih 14, ja sam provela 12 tjedana u ŽNV, što je za mene fantastičan uspjeh! Kad sam se prijavila za show, nikad nisam razmišljala o pobjedi. Glavna stvar je bila kako skinuti što više kilograma, dobiti konkretne i stručne savjete za zdrav život”, kaže Julija za Story.

Iznenadilo ju je kada je Julija počela skupljati novac za to. Ipak, previše joj je i želi dati potrebitima.

“Šokirala sam se kad me je Jelena kontaktirala. Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom! Ali pomoć meni…kako? Zašto? Zbog čega? Nije mi bilo jasno dok nisam pročitala portale… Istina je, još uvijek sam nezaposlena, ali ima nekih obećanja…A za ostalo mogu reći, ne osjećam se toliko siromašnom, imam krov nad glavom, najosnovnije za život jer nije sreća u novim i lijepim starima. Nisam ništa tražila, pa bih voljela da sve to što sad Jelena prikuplja, pošalje stradalima od potresa u Albaniju. Njima je potrebnije nego meni”, kaže skromna Julija.